Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

MAG IK ZEGGEN

Mart zou, als het iets op sportgebied betrof zeggen: Beste mensen lijkt dit op crimineel gedrag? Ja, dat mag ik zeggen.
In navolging zeg ik, dat een supersnelle beslissing van dit demissionaire kabinet om ten behoeve van een kleine elitaire groep kunstliefhebbers, een best wel mooi schilderij voor 175 miljoen aan te kopen, ook lijkt op crimineel gedrag? Ja, dat mag ik zeggen.

Even in ogenschouw nemend dat je met dat geld ook heel wat mensen van de toeslagenaffaire of gasboringen of weet ik wat er verder allemaal nog ontzettend scheef zit, toch zoiets van een compensatie had kunnen aanbieden.

Daar zouden heel veel mensen zich meer in kunnen vinden.

Schrijver: catrinus
Inzender: C.A. de Boer, 10 december 2021


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.5 met 4 stemmen 165Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Bet Weter
Datum:
11 december 2021
Tja tegen zo´n rijtje ongefundeerde dooddoeners kan ik niet op.
Ik heb er ook 1: Als we één jaar niet naar de wintersport gaan kunnen we 5 keer zoveel geld (5 vaandeldragers van Rembrandt) besteden aan de door jouw genoemde doelen. Oh nee dan kunnen we zonder schuldgevoel die ene vaandeldrager laten hangen en hebben we nog vier keer zoveel geld over voor allerhande slachtoffers van die asociale criminele bende.
Naam:
catrinus
Datum:
11 december 2021
Wat u als appels en peren ziet zijn het niet. Het gaat om een beslissing ten behoeve van het ene of het andere. En echt geloof me heel veel mensen kennen de diepere betekenissen achter heel veel schilderijen niet en dus heeft men er een deskundige uitleg voor nodig. Ik denk echt dat meer mensen zich zouden hebben kunnen vinden om de beslissing te nemen het geld evt. voor hen genoemd in de bewering te bestemmen.
Misschien hebben 'kunstliefhebbers' iets minder oog voor de nood van anderen. Zo'n huidige bezitter als de Rothschild bevestigd dat. Wie wil zoiets alleen maar voor zichzelf in huis hebben hangen - asociaal toch, net zoals de beslissing van het demissionair kabinet.
Naam:
Bet Weter
Datum:
11 december 2021
Om met je laatste zin te beginnen. Ik betwijfel sterk of heel veel mensen zich daar meer in kunnen vinden.
Het zijn weer appels en peren Catrinus. Zo zou je een bijkans oneindige lijst kunnen maken met wat we allemaal beter met welk geld hadden kunnen doen.
Is de “Nachtwacht” niet verkopen ook crimineel. Wat een berg geld komt er dan vrij.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)