Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Uitvoerbaarheid van de goede plannen

Een groot compliment voor Premier Rutte die met geduld en kennis van zaken de vele vragen van de Tweeede Kamerleden adequaat wist te beantwoorden. In de korte pauzes viel me op hoe prettig de kabinetsleden met elkaar communiceerden.
Ik kijk er naar uit hoe het kabinet zijn vele goede plannen - waarbij heel veel geld uitgaat naar de financieel zwakkeren - de komende maanden gaat uitwerken. Op uitvoerbaarheid komt het aan!

Schrijver: O.U. Deis, 23 september 2022


Geplaatst in de categorie: politiek

3.7 met 6 stemmen 91Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Richard Bahl
Datum:
23 september 2022
De bewierookte eigenschappen van de premier 'geduld en kennis van zaken' heeft de enorme opeenstapeling van slecht beheerde dossiers de afgelopen twaalf jaar niet voorkomen. Dat leden van het kabinet in tijden van rug tegen de muur prettig communiceren, althans in het openbaar, is begrijpelijk. Dan vorm je immers een blok. Het dalend vertrouwen in Nederland heeft ook zeer te maken met dezelfde gezichten die lang deden over de vorming van een Kabinet en daarvoor rollebollende voor het oog van de kiezers bezig waren. Vurige fan Deis bewondert in deze 'bewering' voor de kat zijn kont weg. Dat mag uiteraard. Maar ik beschouw het als forse kortzichtigheid.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)