Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Aribs zwaktebod

De verdediging van Mevrouw Arib - die ik als Voorzitter van de Tweede Kamer kon waarderen - bestaat uit een onterechte aanval op haar opvolgster Mevrouw Bergkamp (die het trouwens ook goed doet als ik afga op wat ik op tv zie).
Zeker, het uitlekken van de komst het onderzoek is erg verkeerd (hoogstwaarschijnlijk niet Bergkamps schuld) maar het onderzoek naar Aribs gedrag als manager lijkt 100% op zijn plaats.
Hier niet aan mee willen werken is een zwaktebod.

Schrijver: Marja Raadt, 30 september 2022


Geplaatst in de categorie: politiek

5.0 met 3 stemmen 86Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Bet Weter
Datum:
2 oktober 2022
Haar ongefundeerde aanval op Bergkamp en haar plotselinge vertrek uit de politieke arena komt op mij in eerste instantie over als een wanhopige Houdini-act. Maar misschien geeft het onderzoek een beter inzicht in de werkelijke gang van zaken.
Naam:
Marja Raadt
Datum:
30 september 2022
Een autonoom en edel karakter?
Een edel karakter dat er wel voor gezorgd zou hebben dat zij als werkgever over haar medewerkers een soort schrikbewind heeft gevoerd waardoor tientallen werknemers zich onveilig zouden hebben gevoeld.
Daar een onderzoek naar laten doen is voor haar opvolgster - dus ook als werkgeefster - een dure plicht, zeker als de landsadvocaat haar dat ten sterkste heeft aangeraden.
Dat te laten onderzoeken door een onafhankelijke commissie lijkt me ook voor Arib van groot belang.
Door haar zeer onterechte en persoonlijke aanval op Bergkamp heeft zij nu in ieder geval de schijn van gebrek aan (zelf)reflectie op zich geladen.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
30 september 2022
Volgens mij getuigt Khadija's weigering om met die zinloze machtsspelletjes mee te doen juist van een autonoom en edel karakter.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)