Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Werk aan de winkel bij bedrijven en instellingen

Succesvol programmamaker en presentator Matthijs van Nieuwkerk is in een gedegen artikel in De Volkskrant beschuldigd van gedrag tegenover medewerkers dat grenzen van behoorlijk met elkaar omgaan overschrijdt.

Een belangrijke les is dat instellingen er goed aan doen om één of meerdere onafhankelijke gezondheidszorgpsychologen te contracteren die in een wekelijkse (of maandelijkse) frequentie spreekuur houden. Ze mogen iedereen in het bedrijf aanspreken/ aanschrijven op zijn / haar gedrag.

Werknemers / zzp'ers kunnen dan hun klachten meteen uiten (assertiever worden) en leidinggevenden kunnen leren zich fatsoenlijk te gedragen b.v. een agressieregulatie-therapie ondergaan.

Schrijver: Thera Puits, 19 november 2022


Geplaatst in de categorie: werk

5.0 met 3 stemmen 520Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Thera Puits
Datum:
20 november 2022
Lijkt me onzin wat Rutgers beweert.
Een goed programma kan zelfs beter worden gemaakt als alle medewerkers gerespecteerd en gewaardeerd worden. In wezen betreft het teamprestaties waarbij ieders inbreng telt. De (structurele) fout zit erin dat de presentator / voorzitter (Arib!) / president (Poetin !) zich een soort god gaan voelen, die lak hebben aan het welzijn van de waterdragers.
Naam:
Sir Joanan Rutgers
Datum:
19 november 2022
De intense dynamiek, het wakkere tempo als bij DWDD zal dan nooit meer bereikt worden.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)