Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Is Mevrouw Ouwehand gerehabiliteerd?

Eén uitgebreide, gedetailleerde reportage in de (onafhankelijke) NRC: Ouwehand heeft nogal wat - laat ik me samenvattend voorzichtig uitdrukken - onrust en trammelant in haar partij gesticht.

Eén mededeling van het nieuwe Bestuur van de PvdD: ze kan weer lijstrekker zijn na een 'zorgvuldige' procedure met bijstand van een jurist (!), waarbij externe deskundigen (!) het oordeel onafhankelijk (?) hebben getoetst.

Je hoeft geen jurist te zijn om in te zien dat het oordeel van het nieuwe Bestuur de toets van toetsbaarheid en zorgvuldigheid niet kan doorstaan.

Schrijver: O.U. Deis, 8 oktober 2023


Geplaatst in de categorie: politiek

3.2 met 4 stemmen 142



Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Richard Bahl
Datum:
8 oktober 2023
In ieder geval een duidelijke bewering en niet slechts het reproduceren van de media en daar een soort open deur aan toegevoegd. Inderdaad zou er weer een onderzoek naar het gepleegde onderzoek van het oude bestuur en onderzoek van het nieuwe bestuur verricht kunnen worden, welke dan weer door een onafhankelijk bureau van deskundigen (tel uit je winst) getoetst kan worden. Thans leven wij in de mantra's van talloze onderzoeken. Het is de Pavlov reactie op de (mogelijk vermeende) grensoverschrijdende gedragingen op tal van plekken in de samenleving. Er zijn deels evenzovele lades waarin deze duurbetaalde onderzoeksverslagen in terecht komen. Maar dit allemaal terzijde. Ik ben zeer voor dat structureel hufterig, pesterig en seksueel intimiderend gedrag wordt aangepakt. Je zou bijna het begrip 'morele herbewapening' uit de oude doos halen. Ofwel: als we uiteindelijk komen tot meer balans in aantijgingen en openbare aanklachten via de media, dan zouden wij mogen denken aan extra impulsen in opvoeding en beroepsgedragingen. Een talentvol mens die keer op keer schuimbekkend mensen terecht wijst (alsof de schuimbekker altijd gelijk heeft) mag van mij aangepakt worden. De zeer creatieve persoon die psychisch, narcistisch de omgeving negatief manipuleert, mag ook hulp zoeken. Hier laat ik maar even bij.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)