Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Een hengst uitdelen behoor je nooit te doen.

Zo maar een hengst voor je hoofd krijgen is voor iedereen een verschrikking.
Extra zuur als je, zoals Baudet op het door mij bekeken filmpje lijkt te doen, een jongen de gelegenheid geeft een selfie met je te maken.
Oer- en oervervelend voor Baudet in het bijzonder maar ook voor alle Nederlanders die vrijheid van meningsuiting hoog in hun vaandel hebben staan.

Schrijver: O.U. Deis, 21 november 2023


Geplaatst in de categorie: geweld

3.4 met 10 stemmen 137Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Richard Bahl
Datum:
25 november 2023
Geweld tegen politici is altijd onacceptabel. Toch vind ik de diverse duidingen in deze bewering aan de merkwaardige kant. Zoals: 'een hengst, verschrikking, extra zuur, en oer- en oer vervelend'. Ik begrijp op zich het signaal wel. Maar de etiketten typeren eerder de sfeer van een schoolplein conflict dan van een serieuze aanval op de democratie, als u mij deze waarneming toestaat.
Naam:
Sir Joanan Rutgers
Datum:
24 november 2023
We moeten helemaal niks en politici zijn de grootste acteurs op aarde, vooral als ze zoals 5 zetels loser Baudet van futiliteiten melodrama's kunnen maken.
Naam:
O.U. Deis
Datum:
23 november 2023
We moeten aanvallen op politici niet bagatelliseren, Joanan.
Overigens blijkt 15-jarige dader een leerling te zijn van het Wessel-Gansfort-College, een christelijke scholengemeenschap voor het voortgezet onderwijs in Groningen.
Naam:
Sir Joanan Rutgers
Datum:
22 november 2023
Wat is het verhaal van die 14-jarige jongen? Dat is net zo belangrijk als de rol van Baudet, die ik verdenk van het flirten met het Fortuyn-tragedie. Het lijkt wel alsof hij 2 figuranten heeft ingehuurd. Eerst 1 met een paraplu en daarna 1 met een bierflesje. Hij trekt dit soort acties blijkbaar aan en zijn beveiliging faalt wellicht bewust. Mishandeld worden scoort, zal Baudet denken. Overigens is die vuistslag van zijn beveiliger net zo kwalijk, want Baudet was al in veiligheid gebracht. En hoezo staat Baudet model voor 'alle Nederlanders die vrijheid...'? Lariekoek!
Naam:
O.U. Deis
Datum:
21 november 2023
Ik lees in mijn dagblad dat de dader een 14-jarige jongen zou zijn van het Maartens-College in Haren.
Wat het nog zuurder zou maken omdat Thierry's ouders (Marcel Baudet en Beatrijs Brand) in de jaren 60 bij elkaar in een gymnasiumklas zaten op hetzelfde St. Maartenscollege, toen nog geleid door de paters Jezuïeten.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)