Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn, jaar 2017, week 20

De Wonderschone Meimaand

dagcolumn
3.7 met 3 stemmen 878
Als we vanuit onze woonplek achterlangs het kleine paadje nemen, dan lopen we zó het bos binnen.
Dan veren onze voeten op de humusgrond van de aarde en buigen de kruinen van de bomen zich bijna liefderijk beschermend over onze hoofden.
Daar zingen, kwetteren en scanderen de geveerde en gevleugelde luchtwezens hun vraag en antwoord Twitterberichten over en weer in compacte maar virtuoos uitgevoerde sequensen.
Daar loop je door een onzichtbaar domein van op luchtstromen zwevende geuren die…

Og3ne

dagcolumn
3.0 met 5 stemmen 211
Drie jonge dames gaan winnen, zeggen ze. Ze geven interviews en zeggen dat ze ervan overtuigd zijn. ‘We komen om te winnen’.
Ik vraag me altijd af of dit soort onzin-opmerkingen helpt. Wat helpt is de kwaliteit van het lied, de kwaliteit van de melodie en tekst, de kwaliteit van de performance en ik ben het helemaal eens met de NRC die aangaf dat het hier ging om een matig lied dat zeer sterk was gebracht. En daarom is de elfde plaats misschien wel een heel goede plek voor deze drie…

Insync: Mijn kracht komt van binnenuit..

dagcolumn
3.1 met 7 stemmen 145
Hebben alleen vrouwen soms last van hun stoelgang? Als ik die grappenmakers van Activia, die yoghurt van Danone, moet geloven wel. Als ik mijn eigen stoelgang van de laatste dagen analyseer, niet!
Het loopt me de laatste dagen bepaald niet dun de broek uit dus wat doe je dan?
TV kijken! Dé remedie tegen een trage stoelgang. Ik heb daarom zelfs naar een onverkorte aflevering van Holland gots talent gekeken waar het complete Holland gots talent laxeerteam inclusief Chantal Janzen, Angela…