Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Single Rita!!!

Voor de lezers die denken politiek niet te begrijpen kunnen gewoon doorlezen dat doet namelijk niemand!

Mark(je) Rutte wat een brave man! Zie hem staan daar vol trots, hij heeft Rita een schop onder haar reet gegeven. Dat denkt iedereen maar ik zal hier de waarheid onthullen.

Mark(je) zou er gewoon goed aan doen zich bezig te houden op onderzoeksterrein. Gewoon met een grote fles cola in een hok, met andere lotgenoten boekjes schrijven en wetenschappelijk onderzoek verrichten.

Kijk het is heel simpel. Tijdens een vergadering van de VVD zat Rita naast Mark(je) en op het moment dat hij plaats nam pakte ze hem vol bij z'n ballen!! Hij kon geen kant meer heen, en Rita fluisterde hem van alles in, en als ie de verkeerde kant heen dreigde te praten dan kneep ze het hele zaakie harder aan!


Arme Mark(je), alles was blauw! Daar stond ie dan voor de spiegel! Zo kan het niet langer doorgaan, die tang moet er vanaf!! Toen kwam het idee om haar uit de fractie te donderen!
O O O wat zal ik lekker zitten tijdens de eerst komende vergadering zonder Rita! Hij sprak dan ook van een ENORME opluchting, en het was geen moeilijk besluit!!

Man, denk toch na, Lieve Rita is gewoon zeer populair! Ga jezelf toch niet zitten pesten man! kap er gewoon mee, je bent een slimme vent!!!
Hop naar je nieuwe job: www.monsterboard.nl!!!

Het hele circus gaat weer verder, Rita is nu single, en wat zal ze op jacht gaan. Op zoek naar lotgenoten! Rita is gewoon lief, zolang je er maar niet naast zit, en ze er niet bij kan!!!

Schrijver: Guus Vincenten, 24 oktober 2007


Geplaatst in de categorie: politiek

2.3 met 13 stemmen 381Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)