Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Het ga u goed

Beste lezers, collega's, vrienden en passanten,

Bij mijn eindejaars overpeinzingen kom ik tot de slotsom dat ik u de afgelopen weken nogal eens in de steek heb gelaten. Tijd schiet vaak te kort en ook de onderwerpen komen niet meer vanzelf aanwaaien.

Toenemende mildheid over het menselijk tekort - niet in de laatste plaats dat van mijzelf - leidt tot een chronische vorm van meningnietis. Niks ernstigs, eigenlijk wel een prettige staat van zijn. Maar voor u als lezer heeft mijn nieuw verworven inzicht niet zoveel te bieden.

In de nuance van de kwestie, de afwezigheid van één waarheid en het gelijk dat iedereen wel een beetje aan zijn zijde heeft, schuilen nu eenmaal geen spetterende columns.

Het is daarom dat ik op deze laatste zaterdag van het jaar afscheid neem van nederlands.nl. Met de beloften dat ik de verrichtingen van mijn collega-schrijvers zal blijven volgen en wellicht net als Geert K. wat vaker de kant van de stuurlui zal kiezen.

Ik dank Johan M. voor het podium dat hij mij heeft geboden en iedereen die de moeite heeft genomen mijn hersenspinsels te ontwarren.

Het ga jullie goed!

Schrijver: harry van dooren, 27 december 2008


Geplaatst in de categorie: bedankt

3.1 met 7 stemmen 557Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Watze Elgersma
Datum:
29 december 2008
Email:
w.elgersmahetnet.nl
Bedankt voor je originele columns, voor je kritische kijk op onze (consumenten)samenleving.
Ik vond het een verademing om je te lezen en ik zal je missen!
Het ga je - en je huisgenote - goed!!!
Naam:
Iris
Datum:
28 december 2008
Wat jammer dat je het opgeeft, Harry. Elke schrijver heeft momenten (dagen, weken, of maanden) waarin de inspiratie het laat afweten. Ik hoop je op nederlands.nl binnen afzienbare tijd terug te mogen lezen.
Ik wens je veel succes én inspiratie!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)