Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Liever seks dan gamen

----------------------------------------------------------------------------------------------------
De maandag-dagcolumn is een herhaling van de dagcolumn van 10 jaar geleden.
Interessant om te zien in hoeverre omstandigheden, denkbeelden en zienswijzen van toen
nu nog geldingskracht hebben.

Onderstaande column is op 30 juli 2010 op deze site geplaatst door George Knottnerus.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

In de media verscheen deze week een nieuw onthullend onderzoek. Nederlandse vrouwen blijken meer tijd te besteden aan spellen op internet dan aan seks. Nee, ze storten zich niet massaal op de ins en outs van de Nederlandse spelling. Het gaat om gamen. Bijvoorbeeld de kookgame ‘Delicious’. Of de game ‘Farmville’. Hierin helpen de dames elkaar bij het runnen van een boerderij. Vinden ze spannend.

Uit genoemd onderzoek is verder gebleken dat de vrouwen gamen als hun vriend of man naar sport zit te kijken. Via pc, laptop of mobiel gaat zij dan een uurtje gamen. Laat ik nu steeds gedacht hebben dat man en vrouw gezellig samen op de bank naar Oranje zaten te kijken. Nee dus, als haar man helemaal opgaat in wel of niet buitenspel gaat vrouwlief stiekem op haar mobieltje verder met de aanschaf van pinken en biggen.
Ondertussen hebben de mannen van de gamende vrouwen enige reden tot zorg:
Wat? Liever een virtuele game met een apparaat dan echte seks met mij?

Ja, jongens en mannen, ja, beste seksegenoten, aanvaard de harde realiteit.
Hoefden we al bij gebrek aan beren in het bos niet meer als beschermer op te treden, waren we al werkeloos door het afschaffen van de dienstplicht, konden we ook geen potten meer breken als kostwinner dan wel gezinshoofd, heeft de fertilisatiewetenschap ons eigen zaad overbodig gemaakt, nu dan is het begin van ons einde als minnaar aangebroken – onze eigen vrouw kiest voor een game op de computer in plaats van seks met ons.

Misschien krijgen we wel een koekje van eigen deeg. Want hoeveel mannen verwaarloosden de seks met hun eigen vrouw om te kiezen voor een bezoek aan een pornosite? Ja dat zal het zijn, de vrouwen willen ons mores leren. Zoals ooit de vrouwen in het oude Griekenland via een seksstaking hun mannen dwongen om eens op te houden met oorlog voeren, zo wil de vrouw van nu ons – zogenaamd omdat ze gamen zo leuk vinden – duidelijk maken: hé, kom eens achter die tv vandaan, ik ben er ook nog! Aandacht, mijne heren, daar is het uw vrouwen om te doen. Dat weet ge toch?

Of is het toch wat anders? Vinden ze gamen echt leuker dan seks?
De oplossing zit gelukkig in de kleine lettertjes van het onderzoek verstopt: de Nederlandse vrouw blijkt een half uur per dag te gamen.
Een half uur per dag. Alsof er zoveel mensen zijn die een half uur per dag aan seks doen. Velen moeten het stellen met 2 à 3 keer per week. En dan nog 10 minuten per keer. Tja, dan is het geen kunst dat we geklopt worden door de game.

Toch wil ik de Nederlandse man oproepen om de uitdaging aan te gaan. Lok uw vouw bij haar pc of haar mobieltje weg. Kies voor de aanval. Gooi uw verbeelding in de strijd. Rek het voorspel, het middenspel en het eindspel. Maak het tergend langzaam, nooit langdradig, telkens spannend en altijd zinderend. Want er is geen mooier game dan echte seks. Als het lukt is uw vrouw blij, u tevreden. Everybody happy. Nou ja, behalve de gameproducenten dan.


Zie ook: http://www.tenpages.com/manuscript/OPEN-BOEK

Schrijver: George Knottnerus, 27 juli 2020


Geplaatst in de categorie: vrouwen

3.9 met 14 stemmen 768Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)