Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

We móeten alles weten, maar waarom...weet geen mens.

In den beginne stierf de Dino uit en de theorie werd geboren, geloof het of niet. Via inmiddels opgedroogde bronnen ontplofte er een hele boel toen de wetenschap om een vuurtje kwam vragen. Pure shit natuurlijk, met veel great balls of fire.

Een uitgelezen kans voor de Mensch, welke met ongekend verwoestend effect zijn eerste stappen op deze planeet zette, door de apen achterna te lopen. Daarna bleef de vraag naar wat er het eerst was, het ei of zij? Volgens aanhangers van The big bad trip theorie was er ook een geplande ontvoering op de Alien bij.

Zo ontstond er al gauw nieuw leven in een oud complot, gezwam tierde welig op en het had de ruimte. Meet the Catzilla's...een absurd soort mispoes, uitgebroed door de laatst bedreigde draak van een verandering in een verwend nest. De Uilskuikentjes zijn hier nauw verwant aan, klonen we meteen in om er later ontplofte stresskip van te maken, werkt alleen op batterij.

Toen er om opheldering werd gevraagd, kregen ze de grote Verlichting door en dwaalde men lichtelijk af...in die tijd moet de hemel nog stervensdruk zijn geweest; zagen Ufo's voor vallende sterren aan. Het verhaal wil dat iemand verbijsterd riep: " Ohmygod!" U begrijpt. Daar komt nou de term mond-tot-mondreclame vandaan.

Schrijver: Monique Methorst, 23 januari 2013


Geplaatst in de categorie: wereld

3.6 met 14 stemmen 386Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
George
Datum:
25 januari 2013
Is er een touw aan vast te knopen? Jawel, we knopen in het voetspoor van de schrijfster de eindjes van wetenschap, science fiction en fantasy aan elkaar.
Naam:
Hendrik
Datum:
23 januari 2013
Email:
klaassens38zonnet.nl
De wereld volgens Monique. Grappig hoe je onechte en valse wetenschap door elkaar mengt in een pittig gekruide column.
Naam:
Jacob
Datum:
23 januari 2013
Weer een stap verder: inspiratie gezocht en gevonden in de wetenschap of wat daar voor door wil gaan. Proficiat!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)