Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Dacht toch niet hoe iemand dat voor mij denkt te gaan doen.

Ze schrijven als sterren onder een blote hemel en wat een giller. Alsof het allemaal zo vanzelfsprekend is...misschien toch maar eens wat minder met dat hoofd in de wolken doorlopen, niets aan de hand. Zeker gezien het scala aan zwevende tapijtjes, het de richting opgaat van een land als Egypte. Er op gebrand om flink te korten op vrijheid, want vrouw. Als het je toch verveelt, waarover praten we dan? Dus zing als je niets te zeggen hebt en het blijft vals klinken: "mijn God, het boeit me gewoon niet zoveel..."

En wat vervelend nou, dat feminisme dan uitgerekend door vrouwen nietig wordt verklaard. Geef ze een podium en het gonst van de opwinding, geen enkel probleem hoor...gladjes vergeten. Zo kan je met haar alle kanten uit, werkelijk waar en dat is geen flauwekrul, lieve kippige liplezer. Dan moet je toch best wel een mispunt zijn; om er glansrijk in te slagen een verkrachting niet zo serieus te nemen, door er vreugde van te maken. Maar het is niet de pleinvrees het ergste, dat moet nog komen.

Aan het woord is India. Begiftigd met een te hooggeplaatst eerste klas rotwijf en hoe goedkoop is dát...als U nog even wacht tot na de cultuurshock, kleedt zij net zo makkelijk met haar ogen de vrouwen uit. Daar heeft de vrouw niet te klagen of ze komt om meer vragen. Nog even en ze mag haar verkrachter nog dankbaar zijn ook; schat, je ziet er zelfs in vodden te lekker uit. Wat weer doorwerkt naar je beste vriend en dat is de politie. Yeah right. Gooi het maar op beroepsverkrachting, zoals ze over dit slachtoffer heen walsen. Man man man...wel zo belust op macht en net als je denkt dat het niet erger kan, sla geen enkel detail over dan. Omdat ze haar mond open kwam doen, propten zij achteraf de aangifte in haar vagina.

Scheer je hier dan maar een eind weg, welk verschil zou zo'n voorverwarmde oksel nou kunnen maken? Zoals in het Nederlands geschreven staat; feminisme niet gelijk aan Hare ontevredenheid. En alle handtekeningen ten spijt, het zal de deadline niet halen. Slecht nieuws en geen alcohol meer om het weg te dringen. Moeilijk te geloven, nietwaar?

Hoe het ook zij, krijgen de zenuwen van elke vrouwenbeweging, brutaal genoeg op het verkeerde been gezet. Ja, wij vrouwen houden jullie wel aardig bezig, of niet dan? Ze komen bijna ogen tekort om maar goed in de gaten te houden of ze iedere minuut van haar leven wel voldoet aan de macht der gewoonte. Nooit van zijn leven. Dan mogen ze meisjes helemaal niks vinden, maar het leven begint pas bij de vrouw en dan moet de man nog geboren worden.


* Bronvermelding:

http://www.powned.tv/nieuws/media/2014/06/feminisme_is_gewoon_niet_zo_bo.html

http://poliziek.info/arrestaties-na-aanranding-tahrir-plein-egypte/

http://www.nu.nl/buitenland/3687917/vrouw-lokt-verkrachting-volgens-indiase-politica.html


Zie ook: http:// http://www.powned...me_is_gewoon_niet_zo_bo.html

Schrijver: Monique Methorst, 18 juni 2014


Geplaatst in de categorie: vrijheid

4.1 met 7 stemmen 190Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
19 juni 2014
zo wel, even kijken?!

poliziek.info/arrestaties-na-aanranding-tahrir-plein-egypte/

www.nu.nl/buitenland/3687917/vrouw-lokt-verkrachting-volgens-indiase-politica.html


www.powned.tv/nieuws/media/2014/06/feminisme_is_gewoon_niet_zo_bo.html

Zie ook: http:// www.powned...me_is_gewoon_niet_zo_bo.html
Naam:
Monique Methorst
Datum:
18 juni 2014
Email:
moi636yahoo.com
Jammer, kan niet meer dan één link plaatsen die werkt. Excuus daarvoor.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)