Inloggen

Alle inzendingen van PatrickS.

5 resultaten.

Sorteren op:

Utopische samenzwering

bewering
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 2.248
In het idee van een staat die zijn eigen nakomelingen produceert, en waar ieder een solitair bestaan in kritiekloze toestand en met aangeboren arbeidsvreugde leeft, zullen de Orwelliaanse overeenkomsten en de Kafkaëske gelijkenissen pas goed tot hun recht komen.
PatrickS.8 oktober 2019Lees meer…

15 februari 2008

bewering
3.7 met 3 stemmen 916
Schrappen is opnieuw opschrijven met weglating van de gewraakte delen.
PatrickS.1 oktober 2019Lees meer…

Karst

verhaal
4.0 met 2 stemmen 488
Hoewel Karst in mijn droom door het hoofd geschoten was, zag ik hem de volgende dag gewoon op het werk verschijnen. Toch leek het wel alsof hij er anders uit zag. Menigmaal aanschouwde ik hem met een blik alsof ik hem in gedachten moest identificeren.
PatrickS.29 september 2019Lees meer…

Groeten uit Hoek van Holland

hartenkreet
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 108
Die nevelige zondagochtend waren ze langs het ziekenhuis gereden en daar hadden ze hem al gedemonteerd... uit elkaar gehaald en zijn vitale delen bij anderen ondergebracht. Wat een vermomming... een uitmuntende camouflage. Maar zo waren we hem wel kwijt natuurlijk.
PatrickS.23 september 2019Lees meer…

Opkomstdag

verhaal
4.5 met 2 stemmen 118
De wegrijdende intercity onthulde de tekst die op de muur aan de overkant van het spoor met witte kalk was aangebracht. Maak het leger leger stond er. Het was de ochtend van de tweede juli en al best warm. Links en rechts van mij een stuk of wat lotgenoten, te zien aan de weekendtassen en de wat...
PatrickS.23 september 2019Lees meer…