Inloggen

Alle inzendingen van PatrickS.

5 resultaten.
Sorteren op:

Utopische samenzwering

bewering
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 2.246
In het idee van een staat die zijn eigen nakomelingen produceert, en waar ieder een solitair bestaan in kritiekloze toestand en met aangeboren arbeidsvreugde leeft, zullen de Orwelliaanse overeenkomsten en de Kafkaëske gelijkenissen pas goed tot hun recht komen.

15 februari 2008

bewering
3,7 met 3 stemmen 913
Schrappen is opnieuw opschrijven met weglating van de gewraakte delen.

Karst

verhaal
4,0 met 2 stemmen 485
Hoewel Karst in mijn droom door het hoofd geschoten was, zag ik hem de volgende dag gewoon op het werk verschijnen. Toch leek het wel alsof hij er anders uit zag. Menigmaal aanschouwde ik hem met een blik alsof ik hem in gedachten moest identificeren.

Groeten uit Hoek van Holland

hartenkreet
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 104
Die nevelige zondagochtend waren ze langs het ziekenhuis gereden en daar hadden ze hem al gedemonteerd... uit elkaar gehaald en zijn vitale delen bij anderen ondergebracht. Wat een vermomming... een uitmuntende camouflage. Maar zo waren we hem wel kwijt natuurlijk.

Opkomstdag

verhaal
4,5 met 2 stemmen 111
De wegrijdende intercity onthulde de tekst die op de muur aan de overkant van het spoor met witte kalk was aangebracht. Maak het leger leger stond er. Het was de ochtend van de tweede juli en al best warm. Links en rechts van mij een stuk of wat lotgenoten, te zien aan de weekendtassen en de wat...