Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen over lichaam

16 resultaten.

Sorteren op:

bewering
3.7 met 3 stemmen 2.126
Voor het eerst zei ik, na een opening toen iemand over een kankerpatiënt in de familie wilde beginnen: NEE, ik heb er nu meer dan genoeg over gehoord. Het bleef eventjes stil, men ging voor 100% akkoord en over tot de orde van de dag.
An Terlouw13 oktober 2015Lees meer…

bewering
2.7 met 10 stemmen 132
Voordat wij met zwaailichten naar het Genezend Paradijs reden, dacht ik tijdens het inbrengen van het infuus aan schaars geklede verpleegkundigen, die mij massaal zouden bespringen, als protest tegen de kaalslag in de zorg.

bewering
2.5 met 12 stemmen 911
U weet niet hoe vergevingsgezind ik kan zijn als ik aan de beurt kom. Er zijn goden van hun geloof gevallen voor mij. Weerspiegelend is er geen ongelijk, wat een mooi wijf is mijn lijf.

bewering
3.2 met 5 stemmen 129
De elektronische sigaret is net zo slecht voor je longen als de tabaksvariant, aldus de longfondsdirecteur Michael Rutgers: het is allebei rotzooi voor je longen en je kunt beter zuivere zuurstof najagen, wat al een megaklus is!

bewering
2.9 met 7 stemmen 156
Ik mag mezelf gelukkig prijzen met twee verschillende ogen. Het rechteroog is het realistische oog. Mijn linkeroog draagt haar ideaal der droom als een groots kristal in zich mee. Samen verlangen de twee ogen naar vrede van de zee. Twee ogen die zich buigen en bogen over moraal, liefde en rede....

bewering
2.7 met 9 stemmen 216
De nieuwe uniformen van de Turkse stewardessen laten te veel aan de verbeelding over.
A. Steios25 februari 2013Lees meer…

bewering
0.5 met 4 stemmen 138
Herseninfarct is ook zo'n H-woord. Wie hem heeft echter gekregen, heeft er nog nooit van gehoord.
Clini-Clown12 november 2011Lees meer…

Hart en de goede plaats

bewering
3.7 met 3 stemmen 122
Wanneer je ’t hart op de verkeerde plaats hebt, leef je toch korter?

bewering
4.0 met 12 stemmen 982
Als je zij aan zij liggend in jullie bed een keiharde stinkwind mag laten en nadien houdt je partner nog evenveel van je – ja, dan is je relatie windproof.

bewering
3.3 met 6 stemmen 261
Het moet een troost zijn voor mensen die snel kaal worden, dat na verloop van tijd hun haar steeds minder uit gaat vallen.

Tepel van Hind

bewering
3.0 met 7 stemmen 477
Als je afgaat op de beelden dan moet je constateren dat het tonen van de linker tepel van Hind opzettelijk heeft plaats gevonden.
Marja Raadt2 september 2009Lees meer…