Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen over woonoord

16 resultaten.

Sorteren op:

bewering
2.8 met 4 stemmen 298
Hoe ferm de taal van Premier May ook is over de bereidheid Gibraltar te behouden: ik zie geen steekhoudende redenen waarom landen koloniale gebieden als Gibraltar en de Falkland eilanden niet aan de topografisch gezien meest voor de hand liggende landen zouden teruggeven.

Turkse politici op campagne?

bewering
3.7 met 6 stemmen 134
Het lijkt me ongepast en onwenselijk en buitengewoon discutabel als Turkse politici campagne zouden voeren in Nederland.

bewering
3.0 met 6 stemmen 53
De Muur van Trump zal nooit voltooid worden. Zelfs het Hek van Bush bij dezelfde landsgrens is nog maar voor een derde deel aangelegd.
O.U. Deis26 januari 2017Lees meer…

Kievitenpopulatie in Friesland

bewering
3.3 met 7 stemmen 186
De Raad van State heeft bepaald dat er dit jaar in Friesland geen kievitseieren worden geraapt. Het Friese provinciebestuur zou volgens de hoogste bestuursrechter onvoldoende onderzocht hebben of de kievitenpopulatie in Friesland zich nog in een gunstige staat van instandhouding bevindt. Mijn...
Tammo G.14 januari 2015Lees meer…

bewering
4.2 met 6 stemmen 119
Het verschralende winkelaanbod - met name kleine zelfstandige ondernemers legden in 2014 het loodje - doet het ergste vrezen voor het leefbaar houden van stadscentra van kleine en middelgrote steden.
M. Feith22 december 2014Lees meer…

bewering
2.2 met 10 stemmen 163
Er lopen 's nachts en met name in het weekend nogal eens criminelen rond in de buurt waar ik woon, zelfs in mijn straat, dit veraangenaamt het woongenot niet.

bewering
4.0 met 1 stemmen 185
De nationalistische gevoelens die op het EK gekoesterd worden, geven aan dat de bevrijding van de mens nog een lange weg heeft te gaan.

bewering
2.0 met 2 stemmen 135
Wie een ander niet met zijn dode lichaam wil opzadelen, die wandele als Henoch met God.
Joop27 februari 2011Lees meer…

bewering
3.2 met 8 stemmen 872
In de oude stad van Bethlehem vertelt mij een zichtbaar aangedane oudere Amerikaanse toerist, dat er niets is veranderd in tweeduizend jaar en dat Jezus is geboren in de stal tegenover het internetcafé.

bewering
4.0 met 3 stemmen 629
Een vrouw uit het Groningse Roodeschool heeft acht weken dood in huis gelegen voor haar lichaam door de politie werd gevonden. Het pleit niet voor de sciale cohesie in deze kleine gemeenschap dat dit heeft kunnen gebeuren.

bewering
3.8 met 10 stemmen 528
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft gezegd dat Jeruzalem 'nooit zal worden gedeeld' en altijd de hoofdstad van Israël zal blijven. Zeg nooit nooit en zeker niet ten aanzien van de status van de stad Jerusalem waar het Palestijnse volk minstens zoveel recht op heeft als Israel.