Inloggen
voeg je autobiografie toe

Autobiografieen

Minnaressen in de maak

In de zesde klas van de lagere school zat ik achter twee schone meisjes, waar ik heimelijk over fantaseerde. Mijn schoolvriend had al met ene Aaffientje gevreeën, zei hij en in ons geheime rukhok, waar diverse besmeurde sexboekjes lagen, deden we via een zadel alsof we neukten. De zijne was duidelijk groter, dus geloofde ik zijn verhaal over Aaffientje Appelsientje. Uit een bijschuur roofden we flessen oude, rode wijn. De ware literatuur ontstaat in de moedige kindertijd. Voor mij bleef Aaffientje onbereikbaar.

Tijdens een uitje op een Sporthuis Centrum Park, even buiten Coevorden, wist ik ene Hilke te tekkelen en betastte ik zonder scrupules haar enorme borsten, maar verder dan dat vergrijp ging het helaas niet. Onhandige rukeend.

In de wijk Lunetten te Utrecht was ik op bezoek bij de dichtersmuze van onze dichtersgroep Hanneke Majoor, die ondanks haar verloving met een andere dichter heerlijk met mij flirtte en mij in de keuken haar borsten liet betasten en kneden. Daarna tongzoende ze met mij en gaf ze mij een foto van haar bij een piramide in Egypte.

In de tuin bij het ziekenhuis in Amersfoort vree ik met een zuster van mijn afdeling, wat later door de directie verboden is. Ik vree ook met een mede-patiënte, die mij wel gul haar borstenpaar toonde, maar toen we in Putten van bil zouden gaan, kreeg ze last van frigiditeit en lukte het dus niet. Akelig genoeg voor haar en mij natuurlijk. Haar vader was ook een dominee.

Dith Z. is ook een verhaal apart, want zij wekte samen met mij onze libido's enorm op via een hoogst erotische correspondentie, toen ik in het klooster zat, maar toen we elkaar daarna ontmoetten, was ik té depressief om ook maar iets uit te richten. Het bleef bij erotische fantasie.

Ik heb buurvrouwen gekend, die maar wat graag een keer met mij naar bed wilden, maar dat is er nooit van gekomen.

Op een brug ontmoette ik een jongedame, die graag met mij naar huis ging en ze zei dat ze niet wilde zwemmen, want dan zag je zo haar zwarte schaamharen. Ik gaf haar zwarte cola en ze probeerde me nog op te winden, maar uit intuïtie hield ik mijzelf in. Uit wraakgevoelens vertelde ze haar vriend van mijn zogenaamde avances en die werd superkwaad, maar door de leugens verdampte dat.

Ik zat diep in de nacht te bomen met de ex-stewardess Karin, die op een gegeven moment haar benen optrok en wijdbeens op de bank zat. Ik had maar een bepaalde beweging moeten maken, maar ik deed het niet. Ze had me getrakteerd op toneelspelen in de Amersfoortse schouwburg en vele glazen cointreau in een obscuur café. Terwijl ik haar naar huis reed, zij achterop mijn fiets, hield ze zich vast aan mijn jas, buikplaats en afzakkend naar kruisplaats.

Het lijkt wel onzinnige zelfkwelling te zijn geweest, wreed masochisme. Of ik had de erotische hints echt niet door en daar lijkt het verdacht veel op. Een sul van de bovenste graad en waarschijnlijk ongeneeslijk autistisch. Nu mijn libido dramatisch is gekelderd, is een inhaalslag ook niet denkbaar meer en kan ik maar beter magisch denken dat al die gemiste kansen goed zijn geweest voor mijn artistieke oeuvre.

Schrijver: Joanan Rutgers, 14 oktober 2015


Geplaatst in de categorie: vrouwen

4.5 met 2 stemmen 272Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)