Inloggen
voeg je autobiografie toe

Autobiografieen

Het grijze verleden is nu

Kijk naar buiten en je ziet, grijs grijs en nog eens jawel grijs. Niet het verleden wat die kleur heeft maar het heden alleen: het grijs verdwijnt zodra het avond wordt, de kaarsjes aangaan, de lampjes en de koffie geurend op tafel geparkeerd.

Buiten grijs, net als soms die massa in m'n hoofd, net als bij iedereen. Komt er een berichtje binnen van een lieve meid, was zo geschrokken...zelfs een beetje bang?! Ik app haar meteen terug, bij rare dingen niet twijfelen, maar 112 bellen.

Dat krijg je met grijze dagen, dat brengt namelijk bij veel mensen ook idiote grijze gedachten binnen die ze beter niet kunnen uitvoeren. De wereld wordt tenslotte al leeggezogen als het om gas gaat, de wereld wordt al vanuit de kern van het zout ontdaan en dan vragen wij ons nog af, met die werkende grijze massa in ons hoofd hoe het komt dat de wereld naar de knoppen gaat?

Ik blijf wel even naar buiten kijken en wacht: tot ik de kaarsjes aan kan doen, want aan het grijze buiten kan ik niks doen, maar binnen is het warm en knus.

Schrijver: An Terlouw, 16 oktober 2015


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2.0 met 1 stemmen 238Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)