Inloggen
voeg je autobiografie toe

Autobiografieen

Een simpel telefoontje

En zo kan het voorkomen dat eega doordat ie niet lekker is, iets vergeet; dat overkomt natuurlijk iedereen wel eens maar dit was super-vervelend. Ik vraag hem vanuit de kamer: waarom ligt jouw ziekenhuiskaart op tafel, een grommend geluid komt me tegemoet. Ver******* ik had een afspraak in het ziekenhuis!

Oh sufferd, waarom zeg je dat dan niet, ik wist nergens van. Tja ook al vergeten, dus ik pak de telefoon. Onderzoek wat gedaan moest worden kon de dag erop ook gebeuren, dus hij alsnog....juist op afspraak.

Eind goed, al goed? Nee joh natuurlijk niet, want gisteren werden we verrast met twee enveloppen en evenveel rekeningen. De ene van het "eigen risico' waar ik dus NU al doorheen ben, de tweede: wegblijf tarief vanwege die gemiste afspraak.

Ver******, en ik pak de telefoon, een dame neemt op en ik zeg netjes goedemiddag, dan steek ik van wal en zeg: moet u nou eens luisteren, de pijlers van het ziekenhuiszijn van ons, de pijlers van de garage eveneens. In al die jaren dat het ziekenhuis er staat zijn wij een vette klant en nu een weg-blijf-tarief-factuur?

Ik heb nota bene ook gebeld? Ja zegt de dame: maar u bent in 2014 ook een keer een afspraak vergeten? Nou nee hoor, toen LAG meneer erin, in het ziekenhuis en toen is duidelijk doorgegeven dat er nog een afspraak op de poli was....

Ik zeg kijk: als we volkomen fout zitten dan is het niet anders, maar jullie maken mijn dag er nu niet echt beter op, ziekenfonds had ook al een dikke rekening ( wanneer gaat dat nou eens stoppen dat gedoe met eigen risico?) dus ik nijg naar depressiviteit, waarop de dame zegt:

Verscheurt U die factuur maar want ik zie inderdaad staan dat meneer de andere dag wel is geweest.
Kijk: dit is nou de menselijke kant, want we weten allemaal dat het vaak anders is en een goed bericht kan gewoon ook. :)

Schrijver: An Terlouw, 19 februari 2016


Geplaatst in de categorie: geld

2.5 met 2 stemmen 145Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)