Inloggen
voeg je autobiografie toe

Autobiografieen

Dief!

Mijn eega krijgt die titel vanaf vandaag, jawel want wat gebeurde er? We gaan saampjes gezellig shoppen, nou ja gezellig, iedereen weet nu wel, dat het absoluut niet mijn hobby is om die verhipte boodschappen te moeten doen, maar ja, als je wilt eten, moet je eraan geloven, of je wilt of niet!

En zo tuigen we eerst vanmorgen voor de ene winkel, en na de boterham naar de tweede, omdat we daar ook gaan voor de aanbiedingen, tja, je bent Nederlander of je bent het niet. Bij de winkel aangekomen blijft mijn cabrio buiten staan; hij rijdt in die van hem door de winkel, gelukkig ruimte zat!

Het mandje staat tussen zijn voeten en daar gaan de spullen in, mooi opgelost. Ook pak ik twee zakken chips, ja ik weet het is slecht maar ach, wat zou het...die zakken gaan voor in het mandje van de cabrio. Prima geregeld!

Bij de kassa aangekomen zegt hij wat er in de mand zit: 5 pakken van die en twee van die, vervolgens rijdt ie door tot aan het einde van de band en ik sta klaar met de pinpas.....ehhh meneer, hoeven die zakjes in het mandje niet?

Het blijft heel even stil, eventjes maar, dan draait manlief zich met een hoogrood gezicht om, zegt: oh ik krijg het er warm van, totaal vergeten...ik schiet in de lach, want tja als je de winst moet hebben van twee zakjes chips....dan ben je wel erg ver heen....

Snel de zakjes op de band geworpen en ook afgerekend, maar ik denk zomaar dat dit nooit meer gebeurt...die heeft een les geleerd vandaag wat ik je brom.

Schrijver: An.terlouw, 28 maart 2017


Geplaatst in de categorie: humor

4.0 met 1 stemmen 200Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)