Inloggen
voeg je autobiografie toe

Autobiografieen

Mijn eerste seksdate met een man

In de nacht van eerste paasdag op tweede paasdag had ik naar aanleiding van alle berichten over een naderend en vruchtbaar voorjaar een halve liter Amstel bier gedronken toen ik op de datingsite een berichtje kreeg van een 29-jarige man van Surinaams Hindoestaanse afkomst.
Hij was met vrienden op een paasfeest aan het drinken op een locatie niet ver van mijn woning, waar ik alleen aan het genieten was van de vrijheid die de paashaas ons had geschonken.

Al snel bleek dat hij nieuwsgierig was naar de lustige kant van de mannelijke liefde, en hoewel ik voorheen had beweerd dat een date die alleen om de seks draaide niets voor mij was, werd ik nu aan het twijfelen gebracht omdat hij vrolijk spontaan en grappig was, en er geen doekjes om wond dat hij nieuwsgierig was naar het meest mannelijke onderdeel van mijn almaar ouder wordende hunkerende mensenlichaam. Hij viel op blank en ouder, en ik viel op donker en jonger.
Ik was me al aan het voorbereiden op een blauwtje, maar hij kreeg het voor elkaar om me de hele nacht aan de lijn op de datingsite te houden.

Vroeg in de ochtend belde hij uiteindelijk bij me aan. Ik schrok want hij zag er veel jonger uit dan 29 jaar. Hij was een flink stuk langer dan ik, maar slank en ook wel vrouwelijk voor een man.
Hij had hele grappige donkere ogen en dure kleren en hij rook heel lekker naar een bijzondere eau de toilette. Hij wilde niet zoenen, maar hij kon wel merken dat ik hem met mijn tedere lichaamstaal liet merken dat ik hem heel lief en lekker vond, en daar hoefde ik ook niet geheimzinnig over te doen, want ik vond hem heerlijk. Hij was op een heel lieve manier dominant, en liet mij alles doen wat hij verlangde van een eerste seksdate met een man, terwijl zijn liefdeskunsten mij lieten genieten van een genot waarvan ik voorheen nog maar nauwelijks het bestaan van wist.
Ik had te veel gedronken om veel te praten, en liet alleen een lief verlegen lachje horen wanneer hij iets tegen mij zei, maar dat nam niets af aan de tedere lustige intensiviteit waarmee de liefde plaats had gevonden in mijn woning die uitermate geschikt bleek voor het bedrijven van de liefde.

Ik had wel een vermoeden dat hij nog in de kast zat, en dat het allemaal discreet moest blijven, maar ik glunderde tweede paasdag door deze voor mij zo bijzondere ervaring.
“Tot ziens” had hij twee keer gezegd toen hij wegging op zijn fiets naar Zuid Oost, en hij had mij bij zijn favorieten gezet op de datingsite.

Schrijver: Bjarne Gosse, 18 april 2017


Geplaatst in de categorie: liefde

4.5 met 2 stemmen 77Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)