Inloggen
voeg je autobiografie toe

Autobiografieen

Beste mail-vriend uit Rusland

Ik voelde weemoed door mijn aderen stromen, ik was melancholiek geworden door romantische verlangens. Mijn Hindoestaanse voormalige en vermoedelijk eenmalige lustvriend had mij opnieuw uitgedaagd met zijn piemel fetisj. Het was een vorm van idioterie, mannen die om een foto van mijn geslachtsdeel vroegen, terwijl ik me aan het oriënteren was over de benarde situatie van mijn jonge mail-vriend uit Rusland, die met niemand over zijn gevoelens kon praten en op zoek was naar een vriendschap met iemand die hem iets meer kon vertellen over homoseksualiteit.

“ Beste mail-vriend uit Rusland,

Mijn dank dat je mij de gelegenheid hebt gegeven om over jouw leven te lezen. Ik hoop dat je het prettig vindt om met mij, hier in Amsterdam, te communiceren.
Ik zal je ook iets over mijn leven vertellen.

Mijn oude moeder had al een dochter toen ze met mijn vader, die vorig jaar overleden is, trouwde. Ik heb een oudere zus met een andere (Mexicaanse) vader. Daarom moest mijn moeder snel een man vinden. Mijn ouders gingen in Amsterdam leven in het zuiden van de stad. Daar werd mijn oudere broer geboren. Veertien maanden later kwam ik ter wereld op 15 oktober 1962, onbedoeld, zonder voorafgaande plannen.

Toen ik jong was gingen we in een verwilderd natuurreservaat buiten de stad wonen. Daar werd mijn jongere broer Tom geboren. (Hij leeft niet meer.)
We hadden veel dieren, geiten, een kastanjebruine pony, bruine kippen, witte duiven, konijnen en een hond en een kat. Maar we leefden ook geïsoleerd, want er waren geen nabije buren. Als kleine jongen was ik al verlegen, maar ik kon goed overweg met de dieren. Ik ging naar een katholieke lagere school.

Toen ik in de puberteit was ging ik naar de mavo, daar was een blond meisje met krullen.
Ze gaf me een gedichtje. Ik kan me het meisje niet herinneren maar het gedichtje is mij altijd bij gebleven.

“I love you in blue, i love you in red, but most of all i love you in bed”

Toen ik zeventien was ging ik op kamers wonen in Utrecht bij een heel mooie vrouw, die me begon te verleiden en er voor zorgde dat ik haar minnaar werd.

Ik ben nog niet zo lang uit de kast en ik voel me eigenlijk niet zo thuis in het Amsterdamse homowereldje omdat ik al wat ouder ben en omdat ik eigenlijk helemaal niet zo veel over homoseksualiteit weet. Ik heb een zeer korte maar aangename affaire gehad die voornamelijk om de seks draaide, maar ik ben op zoek naar meer. Ik weet nog niet bij wie en wanneer ik dat ga vinden, maar ik vind het leuk om nieuwe mensen uit andere landen te leren kennen.

Ik hoop dat we mail-vrienden kunnen blijven, maar zorg dat je er niet te veel van verwacht vanwege mijn eigen benarde sociale situatie. Ik vind het leuk om met/aan je te schrijven.

Jouw mail-vriend uit Amsterdam.

Bjarne Gosse. “

Schrijver: Bjarne Gosse, 8 mei 2017


Geplaatst in de categorie: internet

4.3 met 3 stemmen 77Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)