Inloggen
voeg je autobiografie toe

Autobiografieen

Het oneerlijke verhaal

Ze voelde zich al een tijdje niet lekker maar dacht: het gaat wel over want, iedereen voelt zich toch wel eens niet goed? Zo sukkelde ze door, luisterde niet goed naar haar lijf en tja, daar heb je er maar eentje van nietwaar?

Dan ineens gaat het niet zomaar mis maar gigantisch fout, ze krijgt een hartstilstand,wordt gereanimeerd, eventjes gaat het goed, maar opnieuw zegt haar hart: ik stop ermee en de geschiedenis herhaalde zich.

Een stroomversnelling van nare onderzoeken, ze ligt aan allerlei apparatuur dus ook de beademing, moet door allerlei machines gehaald worden om te zien of er nog iets te redden valt....

De ouders zijn machteloos, vrienden en kinderen staan handenwringend naast het bed. Er moet een beslissing genomen worden en men besluit dat ze van de beademing afgaat. Als door een wonder ademt ze zelfstandig!

Maar dat is dan het enige lichtpuntje want verder ligt er in bed een jonge vrouw, die een heel leven nog voor zich had maar nu wordt behandeld als een kasplantje. Het is zo oneerlijk.

Schrijver: An Terlouw, 4 oktober 2017


Geplaatst in de categorie: ziekte

3.0 met 1 stemmen 43Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Han Messie
Datum:
17 januari 2018
Email:
hmessielive.nl
Vele mensen zulle God hiervoor aanklagen, wat vanuit menselijk oogpunt heel begrijpelijk is. Maar hebben de Hemelse wezens hier een bepaalde bedoeling mee, voor de desbetreffende vrouw in haar leven op deze aarde, of voor haar bestemming in het Hiernamaals?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)