Inloggen
voeg je autobiografie toe

Autobiografieen

Opgestegen uit de krochten van

Subtitel: 'k Was drieëntwintig en verdween (II)


Het was overigens allesbehalve een 'self fulfilling prophecy'. Sportkeuringen en die voor militaire dienst probleemloos doorstaan. Iets voor het blote oog onzichtbaars is natuurlijk sowieso niet eenvoudig te detecteren. Toch liep ik bij duurlopen altijd roder aan dan gemiddeld. 'k Had 'zonder problemen' op het sportveld kunnen overlijden, in het woon-werkverkeer, in mijn slaap of anderszins. Is niet gebeurd, want ik leef, werk en ben gelukkig, ondanks een gedevalueerd geheugen, lees: arbeidshandicap en werk op een ander niveau dan ik gewend was. 'k Verloor mijn toenmalige liefde die het niet meer aankon: 'jij bent niet dezelfde persoon op wie ik verliefd ben geworden'. 't Enige punt waarmee zij destijds scoorde. Om een andere reden gold overigens precies hetzelfde voor haar. Vervolgens verloor ik destijds mijn werk aangezien de leugen regeerde...!

Inmiddels is zowel werk, liefde als mijn leven in het algemeen alweer een kwarteeuw op een voor mij acceptabel niveau en functioneer ik op alle fronten op een in elk geval voor mij aanvaardbaar level. Met zowel goede als professionele hulp heb ik met een 100%'s-inzet mijnerzijds meer bereikt dan door deskundigen ooit was voorzien; gelukkig bestaan er naast deskundigen eveneens gewoon intelligente mensen met verstand van zaken een een level dat van wijsheid getuigt.

Een decennium later, na 10 jaren van ongekende strijd met zowel handicap, werk als helaas ook partner, heb ik niet alleen gewonnen; mijn toenmalige werkgever, notabene een zorgverzekeraar uit het noorden des lands, schond regels die niemand in zo'n positie zou moeten mogen/durven schenden, mijn partner van destijds, overigens eveneens mijn eerste liefde, ontdekte door haar nooit eerder ontgonnen gebied en schrijver van deze autobiografie werd zich meer en meer bewust dat de juiste boeg een andere is...!

Een andere moet/zou moeten zijn....!

Toen verscheen Honningsvåg aan de horizon...!

Eerder al Moskou, Sint-Petersburg, Ulaan Bator en uiteindelijk Beijing; hoofdsteden van landen die zowel rol- als sfeerbepalend zijn geweest. Dit alles gerealiseerd door 'Muren van Ellende' heen. Deze 'Muren van Ellende' zijn reeds lang geslecht. Na een opbouw van diverse jaren, opgestegen uit de krochten van een ongeneeslijke ziekte, werden in die hiervoor genoemde krochten in de diepste, verborgen en smerigste delen van geesten met vreemde verlangens, plannen gesmeed. Zieke breinen die een poging deden opnieuw een overtreffende trap te vinden van....

...VERWOESTEN:

VERWOESTEND

VERWOESTENDST

Schrijver: Annejan Kuperus
6 oktober 2020


Geplaatst in de categorie: geschiedenis

5.0 met 1 stemmen 118Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)