Inloggen
voeg je autobiografie toe

Autobiografieen

Begeerte 10

Het spel der begeerte was het mooiste spel om te spelen. Emma en Bjarne lieten zich volledig gaan in het mysterie van de liefde. De mystieke echo van het hart. Het was volle maan. De sensuele Emma bewoog als een zeemeermin die de begeerte met de paplepel had toegediend aan haar libido.

Er kwam een beetje humor aan te pas. Ze waren ook niet onhandig in het uitkleden geweest. Hij had zijn donkergroene onderbroek uitgedaan met zijn linker hand, die nog vrij was, met zijn ogen gericht op haar fraaie uitnodigende borsten. Zij ontdeed zich van haar kleine gele slipje en roze bh. Ze hadden aan een verliefde blik genoeg, de geliefden. Daar kwam soms een teder woord bij kijken. Een guitig woord en een verlegen lachje. Het flirten was nu aanraken, strelen.

Wederzijds strelen en masseren. De jeugdige Bjarne zoende haar borsten. Ze streelde door zijn donkerblonde haren. Ze kneep in zijn schouders, Emma streelde zijn tengere rug. Hij voelde haar gehijg in zijn buurt als een vertrouwde melodie. Iedere vogel had een eigen nestje. De begeerte had een plekje gevonden. De erotische klik was volmaakt.


De twee geliefden gingen op in wat er gebeurde. En er gebeurde veel tegelijkertijd. Op een gegeven moment lag Bjarne op haar. Op een andere moment was hij in haar in ritmisch bewegen. Ze hield hem beklemd in de liefdespoëzie van het aanraken en bewegen. Het was onduidelijk of hij het allemaal moest herhalen, maar het herhaalde zichzelf als vanzelfsprekend. Citaat van de liefde, Volle maan. Heldere maan.

Er viel maanlicht door de spleet tussen de donkere gordijnen. Wonderbaarlijk mooi hoe het de liefde bescheen.

Het was vanzelfsprekender, zinvoller, overtuigender dan de jeugdige Bjarne had kunnen denken. Het werd een warme wilde nacht vol met onverwachte romantische momenten. Intense ogenblikken die hij zich in de tijden daarna nog vaak zou herinneren. Een levendigheid die tot zijn verbeelding sprak.

Deze wilde nacht had zijn leven veranderd. Alle theorieën die Bjarne had over de liefde waren achterhaald door de werkelijkheid. Een realiteit die hem had doen huiveren en sidderen van geluk. Wat een prachtig leven. De liefste vrouw van de wereld en de beste minnares.

Achter de donkerblauwe gordijnen had zich een wilde innige liefdesnacht afgespeeld.

Schrijver: Bjarne Gosse
15 januari 2021


Geplaatst in de categorie: liefde

5.0 met 3 stemmen 126Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)