Inloggen
voeg je autobiografie toe

Autobiografieen

Herfst 2000

Emma was blij dat Jan Boter in de herfst van 2000 begon met het schrijven van een boek over haar leven. Tijdens haar reizen zag zij weemoedige vreemdelingen, die geen tijd hadden om te schrijven. En zelf was zij te druk om er iets over te schrijven. Ze had over al haar avonturen aan Jan verteld.
Hij wist er een mooi boek van te maken, vol met reisverhalen met Emma Petronella in de hoofdrol. Bjarne had Emma er zelf over gehoord door de telefoon. Ze was enthousiast.

Het waren de laatste gesprekken met Emma. Bjarne had steeds minder contact met haar. Uiteindelijk was er voldoende afstand om afscheid te nemen, al was het niet voor altijd.

De nieuwe serie schilderwerken op doek bracht nieuwe hoop in het energieke leven van Bjarne. Hij wilde het eerste jaar van de eeuw met volop optimisme voltooien. Er waren nieuwe mogelijkheden om zijn werken te exposeren.

Een lange brief van Kees Broodakker, die in Portugal was gaan wonen, kwam als een enorme verrassing. Hij had een mooi leven daar en vroeg of Bjarne zin had om een keer in Portugal op vakantie te komen. Hij woonde op een kleine boerderij met kippen, geiten en drie varkens, een hond, duiven en een poes.

Bjarne was blij dat Kees Broodakker hem in de herfst van 2000 een brief had geschreven.

Schrijver: Bjarne Gosse
3 juli 2023


Geplaatst in de categorie: individu

4.0 met 4 stemmen 181Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)