Inloggen
voeg je autobiografie toe

Autobiografieen

april 2018

De Donald Duck stem van de psychiater liet een negatieve echo horen tegen de muren van het saaie lokaal in het zakelijke gebouw. De oren van Bjarne waren niet aan de felheid van de werkelijkheid gewend. Hij verweerde zich met boze woorden. Uiteindelijk ging hij akkoord met een nieuwe casemanager en met een afscheidsgesprek met psychologe T. over wie hij slechts boze gedachten had.
Thuisgekomen vroeg hij via de telefoon aan de nieuwe casemanager of zij de Donald Duck stem ook had gehoord. Ze lachte het weg en ze maakte een afspraak met Bjarne voor een huisbezoek.

Het huisbezoek, een week later, bracht niet veel nieuws, maar er was in ieder geval iemand geweest om de boel in ogenschouw te nemen. Het was geen onaardig persoon, Bjarne had niet veel te kiezen. Zijn liefdesaffaires waren van korte duur geweest. De opmerkingen van de casemanager waren begrijpelijk. Ze had gelukkig geen Donald Duck stem, maar het was ook onduidelijk of haar stem een persoonlijke stem was of een zakelijke, een openbare stem.

Een nieuwe psychologe lag niet voor het oprapen, gezien de personeelswisselingen en personeelstekorten bij Mentrum Oost, waar het nog steeds een chaos leek te zijn.
Bjarne had zo zijn bedenkingen. Astrid overtuigde hem dat hij het anders allemaal alleen moest doen en dat was ook niet echt een optie.

Een ander gezondheidsprobleem bezorgde Bjarne kopzorgen. Problemen met de stofwisseling en de stoelgang en darmkrampen. De huisarts verwees Bjarne naar het ziekenhuis voor een darmonderzoek.

Over de aanstaande renovatie kwam alleen tegenstrijdig nieuws. Het was nog steeds onduidelijk wat de precieze datum zou worden.

Schrijver: Bjarne Gosse
17 februari 2024


Geplaatst in de categorie: welzijn

4.0 met 2 stemmen 121Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)