Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Mister Wrong, Mister Gay, Mister Right (3 delen)

Elke vrouw ontmoet in haar leven 3 verschillende mannen: Mister Wrong, Mister Gay en Mister Right. Er is geen ontkomen aan, het is allemaal vastgelegd. No way dat Mister Right als eerste aan je deur staat. Om Mister Right ooit te ontmoeten, heb je de andere twee ook nodig, ze zijn als het ware een code voor the one and only. Moest je Mister Right al tegenkomen als eerste, dan zul je hem nooit als Mister Right aanzien. Een vreselijke tocht voor een vrouw.

DEEL 1: Ontmoeting met 'smoothy' Mister Wrong

Ontmoeting:
Hmmmmmmm. Fan-tas-tisch! Ik leef in een roes. Wat kan er in godsnaam fout gaan? Het gesprek verliep geweldig en zijn goddelijke lippen vormden woorden die enkel en alleen een gesprek konden vormen dat mij en mij alleen zou interesseren. Hij begrijpt mij als geen ander. Ik denk dat ik wel eens verliefd zou kunnen zijn. Hij heeft al geprobeerd om me te kussen net toen ik mijn huis wou binnenstappen en onze romantische date zou afsluiten maar ik heb hem zachtjes toegefluisterd dat het voor de volgende keer zou zijn.
(Zo blind als een mol)

Realityshock:
Die verhalen over hem zullen toch niet allemaal waar zijn? Ik laat 1 verhaal niet zomaar mijn mening over hem veranderen…of toch?
(Om zich nu nog vragen te stellen, is het al te laat)

Ontnuchtering & afscheid:
En ja, ik zou hem nu nog steeds alles kunnen vergeven maar ik doe het niet meer. Ik laat me niet meer doen en ik laat me zeker niet meer meeslepen met wat ik voel. Ik heb geleerd dat het enkel tot verdriet leidt. Ik weet dat dit algemeen klinkt maar ik heb er nu even genoeg van. Het kan me niet schelen dat hij nog met 10 000 grieten hun voeten speelt, ik kan nu eindelijk gerust zijn dat het ten minste mijn voeten niet meer zullen zijn. Ik weet dat hij zich nog aan het vormen is (hoewel hij dat zelf totaal niet doorheeft) maar ik kan niks aanvangen met een volwassen (toch in leeftijd) puber (zijn daden) die denkt dat hij zich alles kan veroorloven zonder dat de mensen ook maar iets doorhebben. Hij denkt ooit zijn perfecte vrouw te vinden. Wel, ik denk dat alle vrouwen tegen de tijd dat hij denkt om zich te beginnen settelen, allemaal al schoon genoeg van hem zullen hebben. We zullen zien wie dan laatst lacht.
Zich nog aan het vormen is misschien verkeerd geformuleerd. Zijn blik tegenover de toekomst verandert teveel. Hij weet wel wàt hij wil, maar niet wanneer hij het wil. En in die tussentijd zijn er toch nog genoeg vrouwen, nee? Ik kan er eigenlijk alleen maar om lachen. Nu kan hij nog vertrouwen op zijn succes, maar wat daarna? Of wat als zijn succes al zijn playerfouten niet meer kan dekken? Misschien eens tijd om te beginnen nadenken.
(Je hebt iets bijgeleerd en staat een stap dichter bij Mister Right. Een player ruik je nu vanop twee kilometer afstand)

Schrijver: leen veldeman, 7 januari 2007


Geplaatst in de categorie: liefde

4.5 met 4 stemmen 919Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)