Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Kerk van de linkse bavianen

Het wordt tijd dat de linkse kerk eens duchtig wordt aangepakt. De leden van deze vergadering der gelovigen prediken de gelijkheid van allen en komen op voor de rechten van rechtelozen in Verweggistan.
Maar in eigen land vormen ze kleffe groepjes die hun ideologische tegenstanders stigmatiseren, anderen buitensluiten en doodzwijgen. Zodra één van deze linkse bavianen meent dat iemand, die niet tot zijn eigen kolonie behoort, een heilig huisje heeft ingetrapt, heft hij zijn strijdkreet, waarna de hele bavianenkolonie zich bovenop de overtreder van de Heilige Code stort. Over deze onverlaat wordt de gierput leeggestort. Daarna wordt hij als Ismael de woestijn ingestuurd.

Werkelijk elk middel is voor deze politiek-correcte bavianen geoorloofd om het veronderstelde ongelijk van hun tegenstanders aan te tonen. En hoewel de rechten van armen en nooddruftigen in de Derde Wereld hun zeer ter harte gaan, gelden deze hoogstaande principes niet meer zodra de bavianenkolonie eendrachtig volgens de principes van de cognitieve resonantie in beweging komt. Alles is dan geoorloofd. Het gaat er deze bavianen vooral om te laten zien dat ze zelf voortreffelijk zijn, dit geheel in tegenstelling tot het rapaille dat ze zeggen te bestrijden

Deze bavianen vinden zichzelf heel aardig. Ze ogen heel beschaafd, welopgevoed en intelligent. Buitenstaanders krijgen de indruk dat het buitengewoon redelijke wezens zijn. Voor de leden van hun eigen kolonie klopt die indruk wel, maar jammer genoeg reiken hun sympathie en hun solidariteit niet verder dan de bosrand, de grens van hun groenlinkse territorium.

Dat het internet het riool is van Hollandse hufters, zoals de kranten een tijdje geleden kopten, komt niet alleen door de aanhang van de PVV, maar komt ook voor rekening van de kleffe kliekjes van deze correcte, linkse bavianen. Het wordt de hoogste tijd dat hun houten Bastille wordt bestormd en de ware vrijheid van meningsuiting wordt hersteld. Laten we deze bavianen verdrijven uit het bastion waarin ze zich hebben verschanst. De andere bewoners van het digitale sprookjesbos kunnen dan weer in alle vrijheid ademhalen.

Schrijver: Regatta, 30 augustus 2010


Geplaatst in de categorie: vrijheid

2.6 met 23 stemmen 594Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Regatta
Datum:
31 augustus 2010
Catherine, dank je. Het wordt tijd dat dit openlijk gezegd wordt.
Joanan, ik wil dat er opgetreden wordt tegen het internetcultuurtje waarin het normaal wordt gevonden dat de gierspuit vol open wordt gedraaid tegen mensen met een andere mening. Weg met die dubbele moraal.
Naam:
Catherine
Datum:
31 augustus 2010
Pittig, gedurfd en oh zo waar...
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
31 augustus 2010
De ware vrijheid betekent dat de linkse bavianenkolonie je ook digitaal naar de strot mag vliegen om je desnoods een flinke, kleffe apezoen te geven!
Regret, Regatta?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)