Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

De cirkel rond

(Als nevenproject vormde Syb samen met andere bandleden van Spanner, Syb & Band, waarmee zij een ode geven aan de beste popnummers allertijden.)

In de rock-opera van Kayak, met de titel: 'Nostradamus: Fate of Man', wordt de rol van Julius Caesar Scaliger door Syb vertolkt. Vanaf juli 2006 speelde Syb in de musical 'Rembrandt' de rol van de schilder als de vaste vervanger van Henk Poort. In 2007 hield hij zich samen met Mirjam Timmer en Julian Thomas bezig met Motel Westcoast, waarna Syb in 2009 samen met anderen verschillende liedjes van Wim Sonneveld vanaf de podia liet horen.

Syb wás en ís duidelijk iemand die zijn woorden uit de eerste helft van de jaren '80, ''k Heb geen les, deze school niet nodig', duidelijk, helder en bewijsbaar heeft waargemaakt. Petje af!

Dit jaar, 2011, speelde Syb op Witte Donderdag de hoofdrol van Jezus in The Passion. Julius Caesar, Jezus Christus. Daar Syb ook een aardig balletje kon trappen, stel ik voor dat in een musical over Johan Cruyff, die gaat er volgens mij zeker komen, de hoofdrol voor Syb is. Hiermee zou volgens mij de cirkel rond zijn.

Zonder diploma's!!!

't Ku minder!!

Schrijver: Annejan Kuperus, 21 november 2011


Geplaatst in de categorie: muziek

3.5 met 2 stemmen 102Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Petra Hermans
Datum:
5 juli 2013
Email:
worldpoet546live.nl
Syb is een mens, die veel aandacht naar zich toe
weet te trekken. Tegelijk zal hij zich ook eenzaam voelen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)