Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Tot seks-slavernij gedwongen

(voor Jang Ja-yeon (1980 - 2009))

Je bent geboren op 25 januari 1980 in Zuid-Korea.
Op je negentiende overleden je ouders door een verkeersongeluk, waardoor je een depressie ontwikkelde. Daarna woonde je samen met je oudere zus en je jongere broer.

Op je zesentwintigste debuteerde je in een televisie-commercial. Je speelde mee in de tv-serie 'Boys over Flowers', gebaseerd op de Japanse shõjo manga serie van Yoko Kamio, die daarvoor de Shogakukan Manga Award won. De regisseur was Jun Ki-sang.

Jij speelde Park Sun-ja, het derde lid van het Mean Girls Trio. Je speelde Su-yeon in de film 'Searching for the Elephant' van SK Jhung, een psychologische thriller.
In de film 'The Weird Missing Case of Mr. J.' speelde je een yoga-lerares.

Je manager was de griezelige misdadiger Kim Sung-Hoon, die je geregeld heeft geslagen, als je weigerde met een 'belangrijke' persoon seks te hebben. Het management-huis telde drie verdiepingen, met op de tweede verdieping een luxe bar en op de derde verdieping een kamer met een bed en een douche, waar je met ruim 31 mannen de seks moest bedrijven, in ruil voor promotie-doeleinden. Gratis seks uit misbruik van macht. Je moest drankjes serveren en bij golfwedstrijden moest je van je manager/pooier als escort-dame te werk gaan. Je moest naar bed met media-bazen, showbusiness-bazen, producenten, financiële managers, journalisten. Je typeerde hen als 'duivels'.
Als je weigerde, dreigden ze jou aan te klagen voor contactbreuk. Bovendien zijn depressieve mensen gemakkelijk te manipuleren en te misbruiken.

Enkele verkrachters en indirecte moordenaars zijn:
de ex-baas van Chosun Journal Bang Sang Hoon, de vice-voorzitter van Sport Chosun Bang Myung-hoon, de directeur van Chosun Central Journal of Advertising Lee Jac Young, de voorzitter van Kolon Lee Woong Ryeol, de voorzitter van Lotte Shin Kyuk Ho, mister Go Dae Hwa, de producent van KBS Geumji Ok Yeob, de producer van KBS, MBC en SBS Jung Seho, de producer van 'All My Love' Juni Chang Geun, de producer van 'Boys over Flowers' Juni Gi Sang, de producer Juni Gi Sang, de muziek-producer Song Byung Joon en de omroepbaas Song Byung Joon.

Je had last van een chronische depressie, maar dat zou je alleen al van een kwart van deze brute gangbang krijgen. Je was vooral depressief vanwege je omgekomen ouders. Het seksuele misbruik op grote schaal maakte je suïcidaal.

Op 7 maart 2009 heb je jezelf opgehangen in je woning in de Bundang wijk van Seongnam. Je had die middag nog gebeld met je zus en je zei, dat je onder een extreem hoge druk stond en dat je liever wilde sterven. Ongeveer een uur later bracht je die trieste wens tot uitvoering.

Je werd negenentwintig jaar. 's Avonds kwam je zus in de gedeelde woning en ze vond jou levenloos hangend aan de trapleuning. Je gecremeerde overblijfselen zijn naast het graf van je ouders begraven.

In juni 2009 is de hoofdschurk Kim Sung-Hoon in Tokio gearresteerd, omdat zijn visum was verlopen. Hij werd overgeleverd aan Zuid-Korea, waar hij een jaar in de gevangenis moest en 160 uur taakstraf moest verrichten. Peanuts vergeleken met wat hij jou heeft aangedaan.

In 2013 verscheen de speelfilm 'Norigae' (= seksspeeltje) van Choi Seung-Ho.

Schrijver: Joanan Rutgers, 30 mei. 2013


Geplaatst in de categorie: idool

4,0 met 4 stemmen 136Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Petra Hermans
Datum:
4 jun. 2013
Email:
worldpoet546live.nl
Hoe komt het, dat je zo sterk geïnteresseerd, over een bepaald type vrouw schrijft?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)