Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Slechte combinatie: depressie en een pistool

(voor Amalia Julieta González Gómez (1987 - 2013))

Je bent geboren op 6 september 1987 in San Isidro. Je moeder was Celia González.

Je was model, danseres en Playboy Bunny. Je woonde in Barcelona en je was Miss Maxim van Argentinië. Je had een gestroomlijnd en weelderig lichaam met uitzonderlijke rondingen, waarmee je jarenlang Playboy Playmate van diverse bladen was. Je werkte voor het Playboy tv-kanaal, samen met de actrice/presentatrice en het naaktmodel Natacha Jaitt, in het programma 'Sexual Office' en de erotische serie 'Safe Sex'.
Je was beroemd vanwege een spetterende, lesbische videofilm, samen met het naaktmodel Ivana Brodowski op een boot. Jullie waren in het echt ook een liefdespaar en je had andere minnaressen.
In Colombia werkte je aan een productie van 'PlayNite'.
Op je zeventiende kreeg je een dochter.

In 2011 en 2012 deed je mee aan het programma 'Dreaming for Dancing, part 2', uitgezonden door El Trece, geregisseerd door Santiago del Moro. Jij verving de danseres Vanessa Simon.

Je had een liefdesrelatie met de zakenman Rodrigo Santos, nadat je een lesbische relatie had gehad. Rodrigo was de broer van de Model-manager Leandro Santos, die bevriend was met de presentator/zakenman/producer Marcelo Hugo Tinelli, één van de leidende mensen van Argentinië.

Je had een korte affaire met Matias Ale, een Latin lover/tv-acteur, die nu het sexy naaktmodel Sabrina Ravelli bemint. Hij deed mee met 'Dreaming for Dancing 2012'. Je mening was openlijk in strijd met collega's en juryleden als Silvina Escudero, naaktmodel voor o.a. 'Playboy'/tv-actrice, en Amalia Granata, tv-actrice/presentatrice.

Je verscheen in meerdere tv-programma's zoals 'Este es el show'.

Je was een alleenstaande moeder met een jonge dochter.

Je werkte als model voor Gaby Sanchez en als fotomodel voor het tijdschrift 'Mens'.
Je was te gast in 'Fuera de foco', met de presentatrice Pamela David.
Je laatste optreden was in een interview-programma van Notaro Caesar met als onderwerp 'VIP prostitutie'.
Als podium-actrice werkte je enkele seizoenen samen met de komiek Jorge Corona.
Je werkte ook in het bowlingcentrum 'Esperanto' van Leo Travaglio in Mar del Plata.

Je leed aan suïcidale depressiviteit en daarvoor was je in psychiatrische behandeling, wat als bijwerking weinig tot geen werk opleverde.
Je was vier maanden zwanger toen je op 8 november 2012 zelfdoding hebt gepleegd. In de namiddag heb je jezelf in je hoofd geschoten. Dat gebeurde in Rodrigo's kamer in het huis van zijn ouders.
Na enkele minuten werd je gevonden achter het bed en ben je snel naar het ziekenhuis Austral gebracht. Je bleef echter in coma door een groot verlies van je hersenweefsel.

Begin 5 februari 2013 ben je overleden. Je werd vijfentwintig jaar.

Je laatste twitterbericht luidde: 'Wanneer we eindelijk afscheid namen, zei ik altijd vrijuit 'goede dag, mijn liefde!'.

Schrijver: Joanan Rutgers, 23 januari 2014


Geplaatst in de categorie: idool

2.8 met 5 stemmen 101Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)