Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Player Mick Jagger maakte je suïcidaal

(voor Laura Bambrough (1964 - 2014))

Je bent geboren op 28 april 1964 in Amerika. Je bent opgegroeid bij je Mormoonse adoptie-ouders Ivan en Lula Bambrough. Dat gebeurde in Roy (Utah), samen met je eveneens geadopteerde zus Jan Shane en broer Randell. Ivan was een verzekeringsagent, die in een verfwinkel werkte. Op je zestiende ondersteunde je je vriendin Cindy Brimhall, door ook een Jordache-jeans in cowboylaarzen te dragen. Je droeg een T-shirt met de tekst 'Help me! Mijn vader zit bij de maffia!'.

Je bent als kind gepest en je wilde de anderen behagen. Je was vol zelfvertrouwen. Thuis was je zat van alles wat je moest doen en je deed zo min mogelijk je huiswerk. Net als Cindy wilde je de showbizz in. Je bekeek vele mode-tijdschriften en je luisterde naar Rod Stewart. In gedachten was je al een model. In oktober 1985 stond Cindy op de middenposter van de Playboy en ging je mee feesten op de Playboy Mansion.

Je was verkoopster, aerobics instructrice en bloemenleverancier. In het voorjaar van 1986 werd je ontdekt als fotomodel en werd je voornaam L. Wren. Op je 22-ste had je een relatie met de zoon van John Wayne, Mike Russ, die jou ook fotografeerde. Je poseerde voor Marilyn Gauthier en Helmut Newton. Je had opvallend lange benen en je poseerde midden 1987 voor Keith Haring. Het duurde even voordat Keith enthousiast was.

Eind jaren tachtig ging je met de Londense projectontwikkelaar Andrew Ladsky samenwonen en stopte je met modelwerk. In oktober 1991 ben je met hem getrouwd. Hij was een ongrijpbare, veel kleinere man. Jij was 193 centimeter lang. Na negen maanden ging je scheiden en in februari 1993 hertrouwde je met Anthony Brand, maar je vermagerde vanwege onverwerkte trauma's. In 1997 was de scheiding met Anthony officieel geklaard.
Je poseerde voor de Rolling Stone, voor Calvin Klein en voor Ritts. Je was een spelend meisje in een fantasiewereld. Je was wereldberoemd. In de herfst van 2002 verliet je Ritts, vlak voor zijn overlijden.

In 2001 kreeg je een relatie met Mick Jagger, die je in het restaurant 'Le Train Bleu' in Parijs ontmoette. Mick was net gescheiden van Jerry Hall en hij was meteen betoverd door jou. Jij wilde dat deze relatie ruim drie jaar geheim bleef, vanwege de lastige media. Je volgde hem incognito en je woonde met hem in een Loire-kasteel, riante villa's en in het Claridge's Hotel om de pers te misleiden. In 2006 kocht Mick een huis in Chelsea, Londen, aan Cheyne Walk, voor tien miljoen pond. Jij begon een 'Little Black Dress'-collectie. In Parijs poseerde je voor o.a.: Thierry Mugler, Chanel, Guy Bourdin, David Bailey en Jean-Paul Goude.

Vele beroemdheden droegen jouw jurken, o.a.: Madonna, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Penélope Cruz, Michelle Obama, Naomi Campbell, Jennifer Lopez, Sandra Bullock en Uma Thurman.

Jij nam het beheer van Mick's financiën en uitgaven over en je kocht een aanzienlijke kunstcollectie. Je was dol op kunstenaars. Je was een strenge stiefmoeder voor Mick's zeven kinderen. In 2008 overleed je moeder. Je vader overleed ook tijdens je leven. In 2010 kochten jullie een huis in Chelsea, New York, voor 5,6 miljoen pond, met de ultieme privacy. Je vergeleek Mick met het sekssymbool Gustav Klimt, die 14 onwettige kinderen had. Jij identificeerde je met Klimt's minnares Emilie Flöge. Je wilde graag met Mick trouwen en samen een kind krijgen. De ongeneeslijke rokkenjager Mick maakte je zwaar depressief.

Op 17 maart 2014 werd je door je assistent gevonden in je appartement in Chelsea, Manhattan. Je had jezelf met een sjaal aan de deurklink opgehangen. Je liet geen afscheidswoorden na. Je bedrijf bleef achter met 9,4 miljoen dollar schuld. Je werd negenenveertig jaar en je bent gecremeerd in het Hollywood Forever Cemetery. Mick erfde 9 miljoen dollars van jou. Een deel van je as is door Jan bij je adoptie-ouders begraven.

Schrijver: Joanan Rutgers, 21 november 2014


Geplaatst in de categorie: idool

4.3 met 3 stemmen 89Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Franciscus Borst
Datum:
26 december 2016
Te gek, erg leuk om te weten.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)