Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Kari Jobe - Forever

Kari Jobe Brooke is geboren op 6 april 1981 in Waco, Texas, waar in 1885 de frisdrank Dr Pepper werd uitgevonden. Kari groeide op in Watauga en Hurst. Haar ouders zijn Mark Jobe en Caroline Bragg. Haar zus is Kristen en haar broer is Kaleb.

Op haar derde begon Kari te zingen en op haar vijfde werd ze een christin. Ze studeerde aan de Oral Roberts University in Tulsa, het Christ for the Nations Institute in Dallas en de Dallas Baptist University. Ze behaalde haar diploma in de pastorale studies en de psychologie. In 2004 werd ze door de christelijke muziekwereld volop bejubeld voor haar 'Revelation Song', een cover van Jennie Lee Riddle.

Na Kari's afstuderen werkte ze zes jaar als aanbidding-pastores voor de Gateway Church in Southlake, een niet-confessionele, charismatische, christelijke kerk. Het is haar thuisbasis. Ze werkt er samen met haar vader. Ze is ook lid van de christelijke eredienst band Gateway Worship, met o.a. de zanger/songwriter Mark Harris, eveneens aanbidding-pastor en lid/oprichter van de christelijke groep 4Him. En met Thomas Miller, aanbidding-pastor/zanger/songwriter/leider van Gateway Worship. Samen met zijn vrouw Mary Beth schreef hij o.a. 'O The Blood'.

In 2004 verscheen Kari's debuutalbum 'Throneroom Worship: Live-Acoustic Worship', met 'Come to the Table' en 'Prepare the Way'. In 2007 verscheen 'Bethlehem', een Kerstliederenalbum, en in 2009 verscheen 'Kari Jobe', met 'Healer', 'Beautiful' en 'No Sweeter Name'. Ze won twee Dove Awards voor Special Event Album van het Jaar en voor de Spaanstalige versie van 'Kari Jobe', getiteld 'Le Canto'. In 2010 verscheen 'Prepare the Way', met medewerking van Klaus Kuehn. In 2012 verscheen 'Where I Find You' bij Sparrow Records, met 'One Desire', 'Savior is Here' en 'What Love Is This'. In 2012 verscheen ook het Spaanstalige album 'Donde Te Encuentro'.

En op 25 maart 2014 verscheen haar tot nu toe laatste album 'Majestic', opgenomen in het Majestic Theatre in Dallas en geproduceerd door Jeremy Edwardson. De muziek gaat over het helpen van mensen om zich te verbinden met de majesteit van God en Zijn Zoon Jezus Christus, of ze nu gelovig zijn of niet. Met 'Hands to the Heaven', 'Always Enough', 'Forever', 'I Am Not Alone', 'Holy Spirit', 'Lord Over All' en 'Let The Heavens Open'. Dit album is het meest verkochte album in de christelijke albums markt.

In augustus 2014 verloofde Kari met haar christelijke collega-kunstenaar en aanbiddingsleider Cody Carnes. Cody is geboren op 25 maart 1989 in Atlanta, Georgia. Op 21 november 2014 zijn Kari en Cody met elkaar getrouwd. Ze noemde haar bruiloft een voorproefje van de hemel. Coby speelt een grote rol in haar songs 'Forever' en 'Let The Heavens Open'. In 'Forever' leest hij uiterst gepassioneerd een gedicht van Brian Johnson voor. In februari 2016 verwachten Kari en Cody hun eerste kind.

Schrijver: Joanan Rutgers, 19 augustus 2015


Geplaatst in de categorie: muziek

2.5 met 2 stemmen 153Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)