Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

De bijzondere trekking

De staatsloterij had een miskleun gemaakt, dat is op zich geen ramp, maar veel mensen schoten in de brand, want: het was misleiding wat er speelde, bij de staats! Er moest eerst een rechter aan te pas komen vooraleer er een uitspraak kwam, waar ze bij de staats toch wat mee moesten doen en dus ontvingen we post: een envelop met daarin de aanwijzingen om loten voor niks te bemachtigen.

Dat is prachtig, dat is mooi en dat is een goedkope oplossing om een keertje mee te spelen! Want ook wij waren jaren geleden vast lid van de staats, tot ik er zo genoeg van kreeg, nooit iets te winnen, dat ik de boel opzegde!

Prima geregeld, maar nu, nu ontvang je niet alleen alles dubbel, wat me ook weer op het andere been zet, neen, er vielen twee enveloppen in de bus, jawel. De tweede was bestemd voor de vorige bewoner, die al een decennium geleden is overleden!

En dat is nou weer knap van de staats, want er werd gesproken over de trekkingen van 2008 waar fouten in gemaakt zijn, en het is nu 2017. De familie is meer dan langer dood, en spelen vanuit de hemel, dat kan dus niet. Ik heb vanmiddag een poging gedaan ze bij de staats te pakken te krijgen, maar de wachttijd aan de telefoon was drie kwartier.

Want ik begrijp het niet, niet alleen had ik me al aangemeld via de site, omdat ook wij toen meespeelden, ook ontving ik post, maar dat mensen die er allang niet meer zijn, nog steeds mee kunnen doen met de staats, daar krijg ik nu toch een nare smaak van in m'n mond. Want stel nou, dat er op hun loten een miljoen valt?

Kunnen de erfgenamen alsnog bonje gaan schoppen...15 jaar na dato....

Schrijver: An Terlouw, 14 mei 2017


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.0 met 1 stemmen 105Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
14 mei 2017
Hoe kunnen de medewerkers van de Staatsloterij nou allemaal gaan natrekken of de gerechtvaardigde meespelers van de B.T. nog op aarde in leven zijn? Dat soort zaken gaan gezien de omvang altijd en logischerwijze automatisch. Misschien lukt het je om jouw naam op die loten van de vorige bewoner te graveren. Geen haan die om zo'n vervalsing kraait.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)