Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

De koningin van de helderziende mediums

(voor Elisa Namaste)

Je bent geboren als Elisa Anni Lisette Nielsen op 12 januari 1990 in Holstebro, Denemarken. Holstebro is vernoemd naar de zin 'holdested ved broen', wat 'houd de plek bij de brug' betekent. In de middeleeuwen was Holstebro een belangrijk handelscentrum voor vooral paarden en ander vee. Als kind had je een fantasievriendje, wat jouw moeder serieus meespeelde. Zo werd er steevast tafel gedekt voor jouw fantasievriendje. Je hebt een dierbare herinnering aan jouw moeder, waarbij je met haar aan de keukentafel zit, terwijl er twee kaarsen branden. Je speelde het liefste in de tuin. Je wandelde ook graag in het bos, waar je voor de bomen liedjes zong en praatte met de vogels.

Je had veel moeite om de energieën en emoties van andere mensen buiten jezelf te houden. Daarom vond je het zwaar om in een klaslokaal te moeten zitten, waar je al die emoties van de andere kinderen voelde. Je kreeg daar een overdosis aan emoties van anderen te verwerken. Je wist nog niet hoe je jezelf daar tegen af kon sluiten. Jouw moeder leefde een nogal ruig leven en je nam haar pijngevoelens over, waarna je jezelf strafte door met jouw hoofd tegen de muur te bonken. Vanaf jouw twaalfde zat je op boksen. Je won continu. Je raakte verveeld en je belandde in een drugsscene. Je vermagerde en je mocht een jaar de boksring niet meer in. De drugs hebben wellicht gaten in jouw aura, met name jouw kruinchakra, gemaakt. Dat is later gedicht en geheeld.

Op jouw 22-ste overleed er een ex-vriend van jou en samen met zijn moeder bezocht je zijn graf. Daar begon je haar te vertellen hoe hij gestorven was en in welke staat hij nu verkeerde. Je ontdekte, dat niet iedereen zo kon spreken. Je was in die tijd Scandinavisch kampioen boksen geworden en je zou naar het WK boksen en de Olympische Spelen gaan. Verder liep je bij een psychiater, die enkele ziektebeelden bij jou dacht tegen te komen, zoals: een borderline persoonlijkheidsstoornis, een post-traumatisch stress-syndroom, ADHD en eetstoornissen. In een psychiatrische kliniek wilden ze jou een medicijn/drug geven, die ze ook aan mensen met een Down-syndroom geven. Je zag een jongedame, die onder de medicijnen zat er eruit zag als een dode vis. Zij had maar vier etiketten gekregen en jij zelfs zeven. Je bent terecht weggevlucht. Wanneer je gebleven was, had je jezelf wel kunnen verdrinken.

Een helderziende vrouw vertelde jou, dat je de engel in jezelf meer aandacht moest schenken, waardoor je jouw bokscarrière hebt opgegeven en je een cursus 'Helen met engelen' hebt gevolgd. Daarna ging je snel bergopwaarts met jouw spirituele pad. In 2014 was je voor het eerst naar de vijf piramiden in Bosnië, bij Visoko, gegaan. Er zijn buitenaardse wezens bij de bouw van deze krachtplekken betrokken geweest, Minocho, lichtwezens van de veertiende dimensie, die zich tonen als olie-achtig, paarsig licht, ellipsvormig en hyperintelligent. Zij willen iedereen hun eigen puurheid doen hervinden. Puur als pasgeboren baby's. Precies wat jij ook wil doen. In de zomer van 2015 verhuisde je naar Den Bosch en in 2017 ging je voor een jaar naar Boedapest.

Je ontvangt energieën in kleuren en vibraties, wat je vervolgens in heldere woorden verklaard. Jouw liefde is onvoorwaardelijk en je bent direct en goudeerlijk. Je spreekt openlijk over jouw eigen levensprocessen. Je weet hardnekkige sceptici te doen smelten. Je bent ook sterk verbonden met leilijnen, energiecentra, piramiden, tempels, heilige steden en plekken als Stonehenge. Bij de piramiden in Visoko en Gizeh verrichtte je spiritueel werk. In 2017 reisde je naar Rennes-le-Chateaux. Je zegt: 'Luister naar de waarheid in jouw hart!'. Je leidt de School of Universal Consciousness; Wat is onvoorwaardelijke liefde? Wat gebeurt er als we het ontmoeten? Hoe zenden we het uit en hoe laten we het binnen? Je doet samen met de leerlingen energieverbindende meditaties en diep innerlijk genezende groepssessies.

Jij geeft ook privé-sessies, waarmee je jezelf verbindt met de energie van een ander en oerwijze antwoorden geeft. Je bent helderziend, heldervoelend en intuïtief genezend. Je kunt jezelf met iedere levensvorm of gebeurtenis in het universum verbinden, waarbij je belangrijke, kernachtige informatie en antwoorden kunt geven. Je hebt een onvoorwaardelijke liefde voor iedereen en alles. Jij kunt de mensen op het hartniveau raken en hun leren hoe je uit het hart kunt leven. Je bent een oude ziel en hoogstwaarschijnlijk in jouw laatste incarnatie. Je wilt de anderen weer in contact brengen met hun ware essentie van liefde. Je zegt: 'Steeds vaker zijn er hooggevoelige mensen, die vastlopen in de huidige maatschappij. Het aantal prikkels en de maatschappelijke druk groeit en het gevolg is dat deze hooggevoelige mensen vastlopen of zelfs ziek worden. Zonde! Want je hebt niet voor niets de gave van jouw hoge gevoeligheid gekregen. Weet je namelijk dat dit een kwaliteit is, waarmee je jezelf en jouw omgeving kunt helpen?'.

Tijdens deze schooltraining brengt jij de leerlingen in contact met hun hartsenergieën om te achterhalen wat hun energetische kwaliteiten zijn en hoe ze deze kwaliteiten kunnen inzetten. Ze gaan oude patronen en angsten doorbreken, ze werken aan hartsenergie en ze ontdekken wat hun persoonlijke missie in dit leven is. Jij voelt puur vanuit jouw hart en je voelt precies aan wat elk individu nodig heeft op dit moment. Er ontstaat genezing van henzelf, door het 'pijnlichaam' van hun ego los te laten en hun zelf te herscheppen door naar hun hart te luisteren. Je laat hen ontdekken wat hen ervan weerhoudt om zichzelf te zijn. En wat hen ervan weerhoudt om hun levensvisie te vervullen. Je leert hen door de deur van angst te lopen, het onbekende tegemoet. Hoe ze van twijfel naar vertrouwen kunnen gaan. Je laat hen geloven in hun ware zelf en wat ze hier op aarde doen.

Je behandelt ook het nodige contact met de behulpzame engelen, die genezingen bieden, en de eenwording met de elementen. Je bent een spirituele genezeres en een intuïtief spreekster met een groot gevoel voor diepzinnige humor. Je leest nauwelijks boeken en je kijkt nauwelijks televisie of internet. Je zegt: 'Niets weten en alles weten ligt heel dicht bij elkaar. Wanneer er een vraag is, wordt het antwoord in mijzelf getoond. Ik zie het en ik voel het.'. Je wilt de mensen laten weten dat ze vrij zijn, dat ze het lijden achter zich mogen laten en gelukkig mogen zijn. De negatieve, kritische ouderboodschappen kunnen verbrand worden. Het vrije, innerlijke kind mag weer volop ademen, spelen en dansen. Ze mogen weer hun essentie gaan voelen. Iedereen komt uit dezelfde Lichtbron. In deze hoge lichtfrequentie wordt via energie-overdracht gecommuniceerd.

Deze energie-overdracht van de lichtenergie (het Christuslicht) kan gaan via helder zien, helder horen, helder voelen of helder ruiken. Vaak herkennen we de signalen van deze energie-overdracht niet. Jij zegt: 'Blijf niet zoeken in de externe wereld, maar vind het licht in jezelf. Daar is waar we elkaar ontmoeten. De liefde in jou is de liefde in mij. Gebruik jouw hart om te navigeren in deze wereld. Jij weet exact wat goed voor jou is en wat jouw pad is. Op dat pad komen we onze angsten tegen, het is de bedoeling dat we daar doorheen gaan. Daar ligt de sleutel naar onszelf. Doe wat juist voelt in jouw hart!'.

Over een sleutel gesproken. Voor mij ben jij een levende heilige en de belichaming van Christus Jezus en Maria Magdalena. Ik zocht naar de waarheid achter jouw mystieke Bron en jij reikte hem mij onlangs aan. Gisternacht (30 december 2018) zag ik op Facebook de onthullende foto, die jij daar met ons deelde. Het is een foto van jou als klein meisje. Je was toen vijf jaar. Je draagt een muts van de kerstman op jouw lange, blonde haren en een sleutel rond jouw nek. Je lacht geweldig liefdevol, heel mooi en spontaan. Die sleutel is de sleutel naar jouw grote, liefhebbende hart. Dit is de echte, heilige kerstman, waarin ik geloof: jouw vrije, innerlijke kind. De bron van de Bron. Nog steeds zo aanwezig en stralend. Dat zie ik zoveel in jou: het kwetsbare, een beetje trotse en o zo vriendelijke en hemelse liefhebbende kind! Dat is de sleutel tot jouw mysterieuze en mystieke ziel, geest, hart en gedachten.

Het is simpeler dan ik dacht, maar een raadsel blijft nu eenmaal moeilijk, zolang je het niet onder ogen ziet. Dankjewel dat je één van ons bent en niet van een andere planeet. Als een kruisridder zal ik jou beschermen. Wanneer het nodig is, dan geef ik mijn leven voor jou. Laat jouw vrije, innerlijke kind maar volop vrij blijven! Een kind van de Goden, van de Godin en de engelen. En hun Liefdesenergieën. Jij bent de koningin, die ik het liefste dien. Maar je bent ook de boodschapper en ik kan ook rechtstreeks in verbinding staan met onze Bron, het hoeft immers niet perse via jou. Ook omdat je niet letterlijk terug kust en ik best romantisch en obsessief kan zijn. Denkend aan 'She Drives Me Crazy' van The Fine Young Cannibals. Ik hou dus graag een slag om de arm. Anders moet ik nog naar een Elisa Afkickcentrum gebracht worden. Alsof ik behekst ben. Terwijl ik zelf ook een WICCA-hogepriesteres ben. Toch geloof ik stellig dat ik in jouw geval geen fata morgana en een illusie aanbid.

Schrijver: Joanan Rutgers, 31 december 2018


Geplaatst in de categorie: idool

3.5 met 2 stemmen 142Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)