Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Wurggreep

Waardering: BEZORGER BEDANKT!

Wij leven heden ten dage in grillige tijden; op met name de zorg wordt een buitenproportioneel beroep gedaan. De Onzichtbare, genaamd COVID-19, heeft een groot deel van de wereld, maar zeker De Zorg in zijn greep. Misschien moet, of beter zelfs kán je beter zeggen:

WURGGREEP!

Deze keelgreep zorgt ervoor dat artsen en verpleegkundigen hard moeten werken om zoveel mogelijk mensen COVID-19-vrij ofwel genezen te krijgen. Elk verlies is er één teveel, maar helaas tegelijkertijd onvermijdelijk door de totale onvoorspelbaarheid van dit nog immer veel levens verwoestend virus. FRONTBERICHTEN geeft dagelijks wat dit aangaat een reëel beeld van zowel de strijd tégen COVID-19 als die ván het zorgpersoneel. Vele blijken van medeleven, support en ondersteuning vallen hen terecht ten deel. Het is sowieso hard werken in de zorg. Sinds HET VIRUS zijn intrede heeft gedaan, is zorgwerk toenemend in zwaarte, daar lange tijd het aantal mensen dat bezweek slechts steeg. Een hart onder de riem, op welke manier dan ook, wordt hoe dan ook gewaardeerd:

ZORGPERSONEEL BEDANKT!

Het aantal dodelijke COVID-19-slachtoffers neemt inmiddels, wij schrijven woensdag 22 april 2020, gelukkig eindelijk af. Ook mijn werk als POSTNL'er gaat, ondanks een weliswaar tijdelijke zowel denk- als zichtbare devaluatie gewoon door. Gisteren werd ik geraakt door een boven een brievenbus geplaatst bericht met de waarderende tekst/woorden BEZORGER BEDANKT!

Plastic-hand-geschoeid tot COVID-19 het loodje heeft gelegd...!

... Onzichtbaar, maar (mogelijk) dodelijk virus...! ...

Schrijver: Annejan Kuperus
24 april 2020


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.5 met 2 stemmen 81Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)