Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Het orakel Elisa Namaste uitpluizen

In november 2020 verscheen het boek 'I Am Elisa' bij Norna House of Communication in Stockholm. Het is gedrukt bij Publishers Services in Oss. Het is geschreven door Elisa Namaste en de schrijfster/fotojournaliste Anette Tamm. Elisa Namaste is geboren op 12 januari 1990 in Holstebro, Denemarken. Zij heet Elisa Anni Lisette Nielsen. In het boek stelt Anette Elisa steeds diepzinnige vragen en antwoordt Elisa spontaan en werkelijk hoogst intelligent. Ik ben diep onder de indruk van haar kennis en het leggen van belangrijke verbanden. Veel informatie is telefonisch gedeeld, daar Elisa in Nederland verbleef/verblijft en Anette in Zweden was/is. Ze hebben elkaar in 2019 in Visoko voor het eerst ontmoet, daar waar de piramiden zijn, waar Elisa een speciale band mee heeft. Ik heb eerder over deze voor mij zeer bijzondere vrouw geschreven en ook nu zal ik niet aarzelen haar kritisch onder de loep te nemen, waar nodig. Dat deze jonge vrouw enorm veel ellende in haar leven heeft meegemaakt, staat buiten kijf. Ze is in ieder geval niet zomaar diegene geworden, die ze nu is. Ik zal alleen de feiten, die nieuw voor mij zijn, benoemen en eventueel van commentaar voorzien. Ook al bespeur ik achter haar hypnotiserende, bloedmooie en innemende masker nog steeds een flinke dosis narcisme, dat neemt niet weg, dat ik haar een fantastisch mens vind, die absoluut zeer heilzame activiteiten onderneemt. Ik houd onvoorwaardelijk veel van haar en zij is als een zeer sterke magneet voor mij. Daarin ben ik zeker niet de enige. Zoals ze doet en spreekt lijkt ze wel perfect, al zegt ze zelf dat ze dat niet is, wat ik graag probeer te ontdekken, al is het alleen al om haar meer tot menselijke proporties te brengen, want haar goddelijkheid werkt vervreemdend en afstandelijk.

Als 4-jarig kind was ze al met de ziel van Albert Einstein verbonden en was ze bevriend met hem. Hij keek net zoals haar naar de wereld en ze werd door engelen beschermd. Ze was hoogstsensitief en helderziend. Ze wilde niet boeken lezen, die haar niet interesseerden. Wel las ze in rap tempo vier delen van 'The Witch's Sister' van Phyllis Reynolds Naylor uit. Als er één dé Wicca-hogepriesteres van de aarde is, dan is zij het! Ik zou haar leven als een film willen bekijken, zo intrigeert zij mij. Bij het volgende over haar, wat ik ga vertellen, dacht ik eerst dat ze het over een vorige incarnatie had, maar het blijkt in haar huidige leven gebeurd te zijn. Zij was 19 jaar, toen zij een liefdesrelatie met een Syrische man kreeg. Na een maand zijn zij al getrouwd. De echtgenoot bleek zeer manipulatief en scheldend/beledigend. Zij werd helemaal door hem gecontroleerd door zijn geloof, waardoor zij zichzelf compleet verloor. Na een gebroken kaak en vol pijnstillers vluchtte ze bij die tiran weg. Ze belandde in een psychiatrisch ziekenhuis en ze wist niet meer wie ze was. Geheugenverlies. De psychiater zei, dat ze een OCD (dwangstoornis), autisme, een borderline persoonlijkheidsstoornis, Asperger, een posttraumatische stressstoornis, ADHD en een eetstoornis had. Ze kreeg 1 maand medicatie, waarvan ze vreselijk down werd. Ze gooide de pillen weg en ze verbrandde haar dagboeken. Dan maar zo gek als een deur, alles beter dan verdoofd te zijn en ze vertrok.

Op haar 14-de nam Elisa voor het eerst drugs. Daar is ze op 1 augustus 2007 mee gestopt, waardoor ze niet meer ijlde/raaskalde. Ze was zelfs een keer acht dagen achter elkaar wakker door de drugs. In 2016 gebruikte ze ayahuasca, want ze wilde haar angst voor de drugs bezweren. Er gebeurde echter niets. Ze was een en al openheid en één met alles, zoals altijd. Dat verruimingsmiddel had totaal geen effect op haar reeds volop verruimde geest. Het gaat erom om dat gevoel van eenheid te integreren en niet high te blijven. Het introductiewoord in haar boek 'I Am Elisa' is van de holistische genezer Tom Oosthuizen. Hij heeft o.a. een diep respect voor de universele wijsheid, die er door haar stroomt en voor haar vermogen om iemands hart te raken op een opmerkelijke, tedere manier, vaak met een sprankelend gevoel voor humor. Dat klopt allemaal, maar klinkt ook erg eenzijdig en daardoor onbetrouwbaar. Wat is er toch aan de hand met Elisa? Welnu, andere energieën en lichtwezens communiceren door Elisa en delen via haar hun energie met ons. Elisa zegt: 'Ik ben het hele universum en ik heb het hele universum in mijn hoofd! Wanneer ik mijn ogen sluit, verdwijnen alle lichamelijke grenzen en ben ik één met alles. Als je mij vraagt, kun je de wezens in het midden van de aarde voelen? BAM! ik ben er, op hetzelfde moment, wanneer je het vraagt. Vraag me iets en ik voel het antwoord, dan ben ik het antwoord!'.

Er staat, dat er tijdens het lezen van haar boek een tinkeling/tinteling door jouw ruggengraat kan gaan, een warmte in jouw lichaam of een gevoel van zwaarte. Je bent dan verbonden met de energie, die dit boek tot stand bracht. Zo werkt dat in de kwantumwereld. Of ze dat zelf allemaal gelezen heeft of doorkrijgt, blijft in het midden. Doet er wellicht ook niet toe. Elisa en Anette bellen elkaar, omdat er door de corona niet gereisd kan worden. De mensen willen al heel lang, dat de wereld verandert. Het virus, door mensen gecreëerd, is de roep om wakker te worden. Om het veel grotere probleem, de klimaatcrisis, aan te pakken. Dus ook niet meer vliegen, Elisa! Je kunt je eigen vrijheid creëren, ook al zit je door de corona schijnbaar gevangen. Elisa jogt nog steeds en ze kan telefoneren. Ze zegt, dat je de situatie moet accepteren en jouw energie veranderen. Dat kan Mien van om de hoek me ook vertellen. Elisa wil de mensheid hoe dan ook helpen en dat siert haar. Je kunt reizen in jouw herinnering en in jouw dromen. Je kunt volkomen bevrijd zijn van jouw verleden, hoe pijnlijk en moeilijk die ook was. Je kunt opgezogen en geblokkeerd zijn in sommige chakra's, waardoor je in wantrouwen leeft. Iedereen moet zijn eigen pad bewandelen. Zij gaat niet haar manier aan iemand opleggen.

Ze zegt: 'Ik ben alles en niets op hetzelfde moment, een gezonden energie om mensen te helpen het licht in zichzelf te voelen. Ik kan mijzelf verbinden met alles wat bestaat of heeft bestaan of wat ooit zal bestaan, gemaakt worden. Mijn doel is het om kennis te delen en om bewustzijn te brengen.'. Zij geeft geen leefregels en zij wil niet oordelen, omdat alles een doel heeft en we vrij zijn. Ze zegt: 'Ik was geïncarneerd in dit leven, terwijl ik door een letterlijke hel ging. Je kunt van elke pijn bevrijd worden, dat heb ik daarmee bewezen.'. Elisa komt van de Bron. Haar eerste leven was in 'Astra', waar het universum begon, iets van 50 meter omtrek. Een groep mensen had haar licht bijna opgemaakt, maar ze werd naar een 'paleis' gebracht, waar al haar licht werd teruggegeven. Zij is in de basis Bronenergie. Ze zegt: 'Ik kom altijd terug als puur, wit licht, wat de incarnaties ook voor schade/vervuiling aanrichten. De Bron is wit licht. Zij mag geen andere kleur aannemen. Zij was bij het ontstaan van het universum. Er werden diverse soorten/ontwikkelingen en vormen van zielstromen naar de aarde gezonden om zich te verspreiden, beïnvloed door diverse bronnen van bewustzijn en hun vibraties/trillingen. Alles heeft een trillingsgetal. Elisa spreekt vanuit de oudere, wijze Bronlichten, de Wij, de Witte Broederschap.

Het is in ieder geval een mix van esoterische en occulte kennis, die zij over ons uitstort. Wanneer zij zich ook nog eens in de magische geschriften heeft verdiept, zal mij dat niets verbazen, maar zij weet dat ik gewaagd aan haar ben en ik weet dat de kornuiten rondom haar haar ook sterk beïnvloeden. Ik sluit het niet uit, dat zij door hen van kennis wordt voorzien, al of niet bewust. Ook omdat zij immers haarscherp de gevoelens en gedachten van anderen overneemt. Elisa verplaatst zichzelf ook in bomen, water en stenen. Daar kan ze helemaal mee vervloeien. Zij heeft bomen nodig om gegrond te blijven, want anders neemt ze de gedachten en gevoelens van andere mensen over en kan ze niet ontspannen. Die gedichten van anderen dringen dan bij haar naar binnen. Toch vreemd voor iemand met zoveel energetisch inzicht. De meeste paragnosten en paranormaal begaafden weten precies hoe ze zichzelf tegen ongewenste invloeden kunnen beschermen/afschermen, waar zij dan niet? Mogelijk heeft ze een onherstelbaar gat in haar aura gekregen en valt daar niet tegen te vechten. Maar ook dat zou ze dan makkelijk kunnen dichten, zou ik denken. Haar universele inzichten doen mij aan psychedelische ervaringen denken, aan LSD, hallucinatoire paddenstoelen, hasj, peyote en heroïne. Weten wij veel wat ze allemaal gebruikt heeft.

Ze zegt, dat je water kunt betoveren door het liefde te schenken. Het water heeft een bewustzijn en voelt zich dan gezien. Nog even en ze neemt de Jomanda-praktijken over. Elisa woonde als kind vlakbij de Deense zee, waar ze iedere dag uren langs liep. Ze sprak met de zee en ze luisterde naar de verhalen van de bomen en de stenen. Ik denk dat dat arme kind gewoon ontzettend eenzaam moet zijn geweest. Nadat ze weer eens de pijn van anderen had overgenomen, rende ze naakt 8 kilometer langs de Noordzee. Een wonder dat ze niet is opgepakt, al had ik graag die 8 kilometer naakt met haar mee gerend, ook al was het 3 graden Celsius. Daarna verdween haar pijn. Verwerkt zij daarmee de pijn van anderen? Dat is mogelijk en zeer christelijk en boeddhistisch. Ze zegt dat je de eigen emoties moet aangaan en dan loslaten. Is ze manisch of zit ze in een voortdurende kundalini-extase? Heeft ze misschien teveel cocaïne gesnoven of wat? Ze zegt, dat we in een dualistische realiteit leven, inclusief veel controle, haat en lage vibraties. Steeds meer mensen verliezen het contact met de realiteit en veel mensen, beïnvloed door lage vibraties, zullen door diverse ziekten sterven. Maar je kunt liefde naar de herinneringscellen vol bitterheid en wrok sturen. We zijn allemaal Bronmensen.

Elisa heeft bij haarzelf kundalini opgewekt en dat ging heel vlot, maar ze merkte weinig verschil, want ze was al één met alles en iedereen. Ze is verbazingwekkend zeer actueel en heel goed op de hoogte van de nieuwste snufjes op spiritueel gebied. Het gaat erom om een nieuwe, hogere vibratie te integreren. We moeten een vibratie uitstralen, die niet met pijn, angst en hebzucht gepaard gaat. Er zijn nu veel mensen op aarde met de missie om het niveau van bewustzijn te verhogen. Zij ontmoeten elkaar. We moeten de balans in onszelf vinden, in plaats van de aarde uit balans brengen en vergiftigen/vernietigen, waarmee we onszelf schaden. Elisa heeft telepathisch contact met edelstenen, waar ze armbanden van maakt. 60 euro per stuk. Ze is de nieuwe edelsteentherapeute Tosca Tetteroo. Ze heeft thuis heel veel stenen van over de hele wereld, die haar allemaal verhalen vertellen. Net als haar kun je contact maken met iedereen, die leefde, leeft en zal leven. De kennis is niet nieuw, het spontane doorgeefluik Elisa wel. Einstein leerde haar, dat alles energie is. Onlangs kreeg ze in Nederland contact met de overleden uitvinder/natuurkundige/elektrotechnicus Nikola Tesla. De vraag bepaalt bij haar wie er bij haar naar binnen komt om te antwoorden. Wie maar de vereiste kennis in huis heeft. Ze tapt de kennis af. Ze weet wie of wat het antwoord weet, waarna ze de energetische herinneringslijnen raadpleegt.

Ze put ook uit het Akasha-archief en het collectieve bewustzijn. Ze kan ook uit de realiteiten achter het Akasha-archief duiken/putten, maar dan kom je met andere, planetaire systemen in aanraking. We kunnen ook contact maken met onze eigen DNA-kennis. Elisa kan alle vragen beantwoorden, omdat ze tot alles en iedereen toegang heeft. Dan ben je dus alwetend en gelijk aan de Alwetende. Niet voor niets heeft zij een sterke connectie met het Alziende Oog van waarheid en kennis (Horus), wat door alle illusies heen kijkt. Sinds haar eerste incarnatie is zij verbonden met Thoth Ak Amun, die ook via haar spreekt. Dat is niet zo gek, want zij is bij de piramides in Egypte geweest en ja, die farao lag daar in een graftombe, dus was er meteen een klik, zeg maar. Het mag een wonder heten, dat aartsengel Elisa niet overspannen wordt van al die informatie en opdoemende gasten. Ik vraag me eerlijk af of al dat spirituele gedoe van haar niet een beetje too much is voor één mens alleen. Wil ze zich na haar mislukte bokscarrière alsnog bewijzen en tegen alle spirituele wetten opboksen? Zal ze niet als heldhaftige Titaan vroeg of laat haar vingers branden aan haar bokswedstrijd met God? Zal ze niet net als Icarus door de Echte Zon naar beneden storten? Ik vrees het van wel en ik vind haar zo intens lief en daarom hoop ik dat ze minder hoogdravend van leer trekt, want ze is echt een lieve schat, maar ze hoeft de wereld niet te redden. Ook niet van de goden.

Schrijver: Joanan Rutgers
29 januari 2021


Geplaatst in de categorie: idool

1.4 met 25 stemmen 154Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)