Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Prinses Latifa in de hel van haar krankzinnige vader

Prinses/sheikha Latifa bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum is geboren op 5 december 1985 in Dubai. Haar vader is sjeik/emir Mohammed bin Rashid Al Maktoum, geboren op 15 juli 1949, en haar moeder is Huriah Ahmed al M'aash uit Algerije. Haar zussen zijn de sheikha's Maitha (5 maart 1980) en Shamsa (15 augustus 1981). Haar broer is Majid (16 oktober 1987). Haar vader heeft 30 kinderen bij zes vrouwen. Zijn eerste vrouw is zijn nicht Hind bint Maktoum (1962), die zijn troonopvolger baarde. Zijn zesde vrouw en ex is Haya (1974, Amman).

Op haar zestiende besloot Latifa om uit Dubai te ontsnappen. Ze dacht dat ze zo de grens kon oversteken, maar ze werd aangehouden en teruggestuurd. Haar vader, de wrede dictator Mohammed, stuurde haar naar de gevangenis, waar ze continu werd gemarteld en geslagen. Dat was de opdracht van Mohammed, blijven slaan tot de dood erop volgt! Latifa zegt, dat hij puur demonisch is en dat hij verantwoordelijk is voor vele doden en martelingen. Hij is echt een gruwelijk figuur. Hij geeft alleen om zijn ego en zijn reputatie. Hij is de ergste crimineel, die zijn moorden verdonkeremaand. Door de mishandelingen kon ze niet meer lopen en kroop ze door het bloed en de uitwerpselen. Ze is zwaar getraumatiseerd en in diepe shock.

Na het overlijden van haar oom vermoordde haar verwekker zijn vrouw. Na de gevangenisellende was ze één week in het paleis, waar haar moeder haar geen enkele compassie toonde. Ze kreeg een inzinking en ze had black-outs, terwijl ze één week in het ziekenhuis verbleef, waar de verpleging wel aardig deed. Daarna moest ze naar de gevangenis terug. Haar paspoort werd afgenomen. Begin 2018 probeerde Latifa opnieuw Dubai te ontvluchten. Ze wilde naar India en vandaar naar Amerika om politiek asiel aan te vragen. Ze kreeg de hulp van haar Finse ex-fitnesslerares en capoeira-instructrice Tiina Jauhiainen. Capoeira is een Braziliaanse krijgskunst. Ze kreeg ook hulp van de Franse Jean-Pierre Hervé Jaubert, een ex-geheim agent, marine-officier en schrijver van 'Escape from Dubai'.

Bij de kust van Oman, bij Muscat, gingen Latifa en Tiina beiden op een jetski richting het zeiljacht Nostromo. Op 4 maart 2018 werden zij op enkele kilometers vanaf de kust bij Goa overmeesterd en verdoofd. Er waren twee kustwachtschepen, de ICGS Samarth en de ICGS Shoor, drie Indiase oorlogsschepen, twee Emirati oorlogsschepen, twee militaire vliegtuigen en een Emirati helikopter. De Indiase commando's gebruikten geweld en rookbommen. Ze werd geslagen en stevig op de grond gedrukt. Een Emirati-commando injecteerde een verdovingsmiddel in haar arm. Met de helikopter werd ze naar Dubai teruggevlogen. De beroepsleugenaar Mohammed zei dat het een verijdelde ontvoering was, dat Latifa door criminelen was ontvoerd, die losgeld zouden eisen. Hij bracht zijn schending van mensenrechten als een nobele redding.

Latifa, die door door de handlangers van het criminele mannenbolwerk gedrogeerd bleef, werd drie maanden in de Al Awir Jail opgesloten, sectie 13, met een badkamer zonder deur, om haar extra te vernederen. Daarna is zij naar een koninklijke villa overgebracht, die niets anders dan een gevangenis is. De deuren zijn gebarricadeerd en er zit tralies voor alle ramen, die niet open kunnen. Buiten staan vijf politiemannen en binnen zijn twee politievrouwen. Zij dreigen haar dood te zullen schieten. Ze krijgt geen frisse lucht en ze ziet geen zonlicht. De sadistische, corrupte, nazistische politie zegt haar, dat ze het zonlicht nooit meer zal zien. Ze wordt nu al jaren gegijzeld en onderdrukt en het is onze taak om daar een einde aan te maken, niet alleen omdat zij een prinses is, maar vooral omdat zij een diep lijdend mens is, die staat voor veel meer diep lijdende vrouwen in Dubai en andere vrouwen onderdrukkende landen, regimes en systemen met wrede, vaak godsdienstwaanzinnige en machtsbeluste, hypocriete, hebzuchtige snoodaards aan het roer. Ga voor de petitie naar # Free Latifa.com

Latifa's zus Shamsa was 18 jaar, toen zij in Engeland werd ontvoerd en naar Dubai teruggebracht. Ook zij zit nog steeds gevangen en zij wordt met drugs verdoofd en psychisch verslapt en afgebrokkeld. Zij wordt continu door een psychiater en verpleegsters gecontroleerd. Die zijn ook in dienst van de absurd rijke tiran Mohammed. Gelukkig valt zijn schijnheilige imperium meer en meer door de mand. Al die extravagante weelde blijkt een wanstaltig machtsmiddel te zijn, een uitgekiend pressiemiddel. Latifa's halfzus Fatma is ook gevangen gezet en gemarteld, omdat zij volgens haar walgelijk autoritaire vader rebels was. In april 2019 vluchtte prinses Haya met haar kinderen Al Jalila en Zayed naar Engeland, waar zij in Kensington Palace Gardens wonen. Mohammed is natuurlijk furieus, maar hij kan niet alles met zijn geld naar zijn hand zetten, zeker niet de vrije wil van vrouwen. Latifa zegt, dat die nepvader van haar en al die criminele Emirati-machthebbers nergens om geven en de ergste misdaden plegen. Er is geen rechtvaardigheid in de Verenigde Arabische Emiraten.

Voorts deed Mohammed aan seksueel misbruik met twee van zijn ex-vrouwen en met Latifa en een andere zus. Geen wonder dat Latifa graag aan skydyving deed en dan het liefste naar een vrij land duiken natuurlijk. Op 17 februari 2021 kreeg Tiina Jauhiainen plotseling weer een telefonisch videobericht van Latifa. Zij wordt nog steeds gegijzeld en zij is in levensgevaar. Ze ziet heel bleek, vanwege het ontbreken van zonlicht. Haar als villa gecamoufleerde gevangenis staat ergens in een luxe wijk vlakbij een strand. Volgens mij kunnen de Amerikaanse, Engelse, Israëlische en Franse inlichtingendiensten makkelijk aan het adres komen, indien ze daar mee bezig gaan. Als ze daar al niet mee bezig zijn. Het is immers geen Noord-Korea en vrij toegankelijk voor toeristen. Mohammed's woordvoerders laten weten: 'Er wordt thuis door haar familie en medici voor Latifa gezorgd, het gaat steeds beter met haar!'. In dat soort oppervlakkige en doorzichtige leugens gelooft geen hond. De VN vraagt om een bewijs van leven en er worden steeds meer instanties ingezet om de waarheid boven water te krijgen.

Indien zij niet op een vrijwillige basis wordt vrijgelaten, dan is een militaire bevrijdingsactie de enige optie, want wachten tot het echt te laat is, kan de vrije wereld zichzelf niet permitteren en vergeven.

Schrijver: Joanan Rutgers
21 februari 2021


Geplaatst in de categorie: idool

5.0 met 1 stemmen 74Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)