Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Mindy McCready - I'm Still Here

(voor Mindy McCready (1975 - 2013))

Jij bent geboren als Malinda Gayle McCready op 30 november 1975 in Fort Myers, Florida. Jouw moeder is Inge Gayle. Op jouw derde begon jij in de lokale Pinksterkerk te zingen. Op jouw 16-de studeerde jij af en begon jij aan een muziekcarrière. Op jouw 18-de verhuisde jij naar Nashville en tekende jij een contract bij BNA Records. Op 30 april 1996 verscheen jouw debuutalbum 'Ten Thousand Angels', met naast de titelsong o.a. 'Guys Do It All The Time', een nummer één hit, 'Maybe He'll Notice Her Now', een duet met Richie McDonald, 'Have A Nice Day', 'Without Love' en 'A Girls Gotta Do'. Op 4 november 1997 verscheen 'If I Don't Stay The Night', met naast de titelsong o.a. 'What If I Do', 'Cross Against The Moon', 'Oh Romeo', 'You'll Never Know', 'The Other Side Of The Kiss' en 'Long, Long Time'. In 1997 verloofde jij met de acteur Dean Cain (1966, Mount Clemens) en in 1998 gingen jullie uit elkaar. Jij had ook een relatie met de ijshockeyer Drake Berehowski (1972, Toronto).

Op 14 september 1999 verscheen 'I'm Not So Tough', met naast de titelsong o.a. 'All I Want Is Everything', 'Two Different Things', 'Dream On', 'Thunder and Roses', 'Over and Over', 'Hold Me' en 'Take Me Apart'. De song 'I'm Not So Tough' is een cover van de debuutsingle van de Nederlandse countryzangeres Ilse Annoeska de Lange (1977, Amsterdam), van haar debuutalbum 'World of Hurt', opgenomen in Nashville. Jouw album 'I'm Not So Tough' was een financiële mislukking en BNA Records ontsloeg jou, waarna jij naar Capital Records ging, die op 29 maart 2002 'Mindy McCready' uitbracht, met o.a. 'Maybe, Maybe Not', 'Lips Like Yours', 'Lovin' Your Man', 'Be With Me', 'I Just Want Love', 'Don't Speak', 'If I Feel Your Hand' en 'Tremble'. Dit album flopte ook en Capital Records dropte jou. In december 2003 kreeg jij een relatie met de alcoholistische aspirant-zanger William Patrick (Billy) McKnight, die op 8 mei 2005 werd gearresteerd en beschuldigd van een poging tot moord. Hij had jou geslagen en verstikt. Jij verbrak de relatie en in juli 2005 deed jij een poging tot zelfdoding in een hotellobby in Indian Rocks Beach. Jij nam een overdosis drugs en alcohol.

Jij herenigde jezelf met Billy McKnight en jij werd zwanger. In augustus 2004 probeerde jij in Tennessee met een neprecept de pijnstiller Oxicontin te kopen en werd jij gearresteerd. Jij kreeg drie jaar voorwaardelijke gevangenisstraf. In september 2005 probeerde jij zelfdoding te plegen via een overdosis antidepressiva. In maart 2006 werd jullie zoon Zander Ryan McCready geboren. Billy was niet bij de bevalling aanwezig. In juni 2007 ging jij voor zes-en-een-halve maand naar de gevangenis. Daarna herkende Zander jou niet meer, wat jou veel verdriet deed. Van 30 september tot 30 oktober 2008 zat jij weer in de gevangenis. Op 17 december 2008 werd jij naar een ziekenhuis gebracht, vanwege snijwonden aan jouw polsen. Op 25 mei 2010 werd jij in het ziekenhuis van Cape Coral opgenomen voor een mogelijke overdosis drugs, maar het was wellicht een slechte reactie op de pijnstiller Darvocet, die jij van jouw moeder kreeg, omdat jij een teen brak. Je was dezelfde dag weer thuis. Er ging een pornografische film van jou met Roger Clemens in de verkoop. Vanaf jouw 16-de had jij een relatie met de honkballer Roger Clemens, wat ruim tien jaar duurde. Pas op jouw 21-ste had jij seks met hem. Roger kreeg vier zonen met zijn vrouw Debra Lynn Godfrey en hij weigerde Debra voor jou te verlaten. Jij voerde een lange strijd met jouw moeder over de voogdij over Zander. Je hebt Zander een keer bij haar weg gehaald, waarna de politie jullie in een kast in jouw huis vond.

Op 23 maart 2010 verscheen jouw laatste album 'I'm Still Here' bij Linus Entertainment in Ontario, Canada. Met naast de titelsong o.a. 'By Her Side', 'I Want A Man', 'I Want To Love You', 'The Way You Make Me Melt', 'The Dance', 'I Hate That I Love You' en 'Fades'. Jouw relatie met Billy was een fiasco. Jij wilde hem redden en jij verloor daarbij jezelf. Hij verwoestte jouw leven en toch keerde jij steeds naar hem terug. Een echte l'homme fatale en duidelijk een destructieve relatie. Ene Jonathan Roda beroofde jou van miljoenen dollars. In april 2012 werd jouw tweede zoon Zayne geboren. De vader was de platenproducent David Wilson, jouw zielsvriend. Op 13 januari 2013 pleegde David zelfdoding op de veranda van jouw huis. Hij schoot zichzelf met een pistool door zijn hoofd. Hij was begaafd en liefhebbend. Jullie sliepen elke nacht hand in hand. David had een affaire en hij wilde jou verlaten. Hij werd 34 jaar. Drie weken na zijn overlijden moest jij van de rechter voor jouw psyche en alcoholisme behandeld worden en gingen jouw zonen naar een pleeggezin. In 2013 gebruikte jij geen medicatie. Jij was in een grote shock en in de rouw. Jouw huishouden verloederde met overal uitwerpselen van jouw hond en etensresten.

Op 17 februari 2013 pleegde jij zelfdoding op de veranda van jouw huis in Heber Springs in Arkansas, op dezelfde plek, waar David zelfdoding pleegde. Ook jij schoot jezelf met een pistool door jouw hoofd. Even daarvoor had jij jouw hond doodgeschoten. Jij werd 37 jaar en de begrafenisdienst was in de Parkway Baptist Church op 6211 Briarcliff Road in Fort Myers. Godallemachtig, volgens mij was dat dezelfde kerk, waarin jij als 3-jarige begon te zingen! Jouw stiefvader zong 'Ten Thousand Angels' en jij bent in de Alva Cemetery aan de Cemetery Road in Alva, Florida, begraven.

Schrijver: Joanan Rutgers
9 augustus 2021


Geplaatst in de categorie: idool

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 47



Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)