Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Heeft Kirk Douglas jou vermoord?

(voor Jean Spangler (1923 - 1949 of later)

Jij bent geboren als Jean Elizabeth Spangler op 2 september 1923 in Seattle. Jouw moeder was Florence, jouw zus Betsy en jouw broer Edward. Jij ging naar de Franklin High School op 820 North Avenue 54 Highland Park, Los Angeles. In 1941 ben jij daar afgestudeerd. Als tiener danste jij in het Earl Carroll Theatre op 6230 Sunset Boulevard in Los Angeles en in de nachtclub Florentine Gardens op 5955 Hollywood Boulevard in Hollywood. In 1942 trouwde jij met de fabrikant Dexter Benner (1920 - 2007), die in de Asiatic Pacific had gevochten en vele onderscheidingen kreeg. Dexter is geboren op 20 maart 1920 in L.A. en op 22 april 1944 werd jullie dochter Christine Louise geboren. Jij was Dexter ontrouw en volgens hem feestte jij er maar wat op los na de geboorte van Christine. In 1946 zijn Dexter en jij gescheiden en kreeg Dexter de voogdij over Christine. Jij mocht Christine vaak niet zien van Dexter. Er volgde een lange voogdijstrijd, totdat jij in 1948 de voogdij kreeg toegewezen.

Jij woonde met jouw moeder, Christine, Edward en jouw schoonzus Sophie op Colgate Avenue in het wooncomplex Park La Brea nabij Wilshire Boulevard, die 25 en een halve kilometer lang is, in het Miracle Mile District in L.A., waar de middelste appartementstorens in 1948 waren afgebouwd. Op 7 oktober 1949 rond 17.00 uur verliet jij jouw huis en bleef Christine bij Sophie. Jij zei, dat jij Dexter zou ontmoeten om een late betaling van de kinderbijslag te bespreken en daarna zou jij een nachtelijke filmopname hebben. Na 2 uur belde jij met Sophie en Christine. Jij zei, dat jij 8 uur moest werken en waarschijnlijk die avond niet naar huis kwam. Jouw moeder was toen bij familie in Louisville op bezoek. Op 8 oktober 1949 deed Sophie bij de politie aangifte van vermissing, omdat jij die ochtend niet was teruggekeerd. De politie checkte de studio's en de achtergrondacteurs. Jij had niet gewerkt die nacht. Een verkoopster op de Farmers Market, op de hoek van Fairfax Avenue en 3rd Street, zag jou om 18.00 uur op iemand wachten. Brian Wilson (Beach Boys) had daar later de natuurvoedingswinkel 'Radiant Radish', opmerkelijk voor iemand die zwaar aan de LSD, cocaïne, heroïne, marihuana/hasj en alcohol verslaafd was. Brian heeft een schizo-affectieve stoornis en een milde manische depressie. Hij kreeg ook de diagnose paranoïde schizofrenie, die later werd ingetrokken. Autisme werd ook genoemd en hersenbeschadiging door drugs en auditieve hallucinaties.

Dexter zei, dat hij jou al enkele weken niet had gezien, wat door zijn nieuwe vrouw Lynn G. Lasky (1924 - 2019) werd bevestigd. Hij was een maand geleden met Lynn getrouwd. Indien hij de waarheid sprak, waar ik van uitga, dan had jij een afspraak met iemand anders. Op 9 oktober 1949 werd jouw tas met losgescheurde riemen bij de Fern Dell-ingang van het Griffith Park gevonden. In dat park was het Rodger Young Village voor veteranen en hun gezinnen gebouwd. Op een briefje in jouw tas stond: 'Kirk: Can't wait any longer, going to Dr.Scott, it will work out for the best when mother is away,'. Welke Kirk bedoelde jij? Ene Kirk had jou 2 keer van huis opgehaald en bleef in zijn auto zitten, vertelde jouw moeder. Dat moet dan Kirk Douglas geweest zijn. Jij had ooit contact gehad met een gewelddadige man, die jij 'Scotty' noemde, maar die was sinds 1945 niet meer in jouw omgeving gezien en was zeker geen dokter. Bij jouw huis is er een Los Angeles County Jail-uniform van jou in een ondiep gat gevonden. Voor jouw verdwijning speelde jij onlangs een kleine rol in de musicalfilm 'Young Man with a Horn', naast Kirk Douglas, die meteen met de Kirk in het briefje werd geassocieerd, maar Kirk Douglas ontkende jou buiten de filmset te kennen en te hebben ontmoet. Toch geldt hij nog steeds als een heel grote verdachte. Acteurs zijn namelijk de beste leugenaars.

In het voorjaar van 1955 heeft Kirk Douglas de 15-jarige actrice Natalie Wood brutaal en gewelddadig verkracht. Dat gebeurde in het hotel Château Marmont op 8221 Sunset Boulevard. Natalie heeft het destijds op aanraden van haar moeder verzwegen. Natalie speelde in 1955 naast James Dean in 'Rebel Without a Cause'. Volgens jouw vriendinnen was jij 3 maanden zwanger en had jij over een abortus gesproken, wat toen illegaal was. Jij was hoogstwaarschijnlijk zwanger van Kirk Douglas! Jij zou met hem naar ene dokter Scott gaan om abortus te plegen, maar misschien heb jij je bedacht en heb jij Kirk Douglas wat later ontmoet en is hij toen uit zijn vel gesprongen en heeft hij jou vermoord en in het grote park begraven. Mogelijk was hij stomdronken en krankzinnig agressief. Misschien dreigde jij het wel aan zijn vrouw te vertellen. Jij vertelde jouw vriend, de acteur Robert Cummings, dat jij een niet serieuze affaire had, die jou de tijd van jouw leven bezorgde. Dat kon de gevierde acteur Kirk inderdaad allemaal uitvoeren. In de nachtclub Florentine Gardens van Mark Hansen en Nils Thor Granlund, waar jij als danseres werkte, kwam jij in contact met de maffia-figuren Anthony Cornero Stralla en Meyer Harris Mickey Cohen. Jij zou met een medewerker van Cohen, Davy Ogul, in Palm Springs zijn gezien en in Las Vegas met Davy en een andere medewerker van Cohen Frank Niccoli. Linke gozers. Davy Ogul verdween op 9 oktober 1949. Hij was aangeklaagd voor samenzwering en hij vluchtte voor de vervolging. In april 1950 verklaarde jouw zus Betsy dat jij noch zij Ogul, Cohen en de rest kenden, maar kende Betsy jou door en door? In 1950 zouden Ogul en jij in een hotel in El Paso gezien zijn. Op 27 oktober 1949 kreeg Dexter de voogdij over Christine en in 1950 was er een voogdijstrijd tussen Dexter en jouw moeder. Dexter wilde niet dat Florence Christine bezocht, ondanks een gerechtelijk bevel. Vanwege minachting van de rechtbank moest hij 15 dagen naar de gevangenis, maar hij vluchtte met Christine uit Californië en woonde later in Florida.

De Los Angeles Police Department heeft jouw verdwijningszaak nog niet afgesloten, al ben jij nu 98 jaar, indien jij nog op aarde leeft. Jij zou in de twee jaar na jouw verdwijning mogelijk nog in Californië, Phoenix en Mexico City gezien zijn. De wereldberoemde filmcolumniste/scenarioschrijfster Louella Parsons beloofde 1000 dollar voor informatie over jouw verdwijning of locatie. Louella is inmiddels overleden. In 1948 speelde jij in de dramafilm 'The Miracle of the Bells', met Frank Sinatra en Alida Maria Laura Valli, en in de musicalfilm 'When My Baby Smiles At Me', met Betty Grable en June Havoc. In 1949 speelde jij in de komedie 'Chicken Every Sunday', met Celeste Holm, Colleen Townsend (1928, NYC) en Natalie Wood! In 1950 verschenen er 4 films, waarin jij meespeelde; naast 'Young Man with a Horn' waren dat de musical 'Wabash Avenue', met Marie Bryant, die in 1948 een hoofdact in de Florentine Gardens was. In de komedie 'Champagne for Caesar', met Ellye Marshall en Barbara Brantingham. En in de muzikale komedie 'The Petty Girl', met Robert Cummings in de hoofdrol, die van 1943 tot 1970 met zijn derde vrouw Mary Elliott was getrouwd, met wie hij 5 kinderen kreeg. Volgens Mary ging hij vreemd met zijn ex-secretaresse Regina Ford. Hij was later een methamfetamine-verslaafde. Jij speelde stuk voor stuk kleine rollen.

Kirk Douglas was geboren op 9 december 1916 in Amsterdam, New York. Hij was Russisch-Joods en heette in het echt Issur Danielovitch. Kirk was een alcoholist en een rokkenjager. Hij was in jouw tijd met hem getrouwd met de actrice Diana Love Dill, met wie hij twee zonen kreeg; op 25 september 1944 werd hun zoon Michael Kirk Douglas geboren, eveneens een beroemde acteur/regisseur/producent, en op 23 januari 1947 werd hun zoon Joel Andrew Douglas geboren, een filmproducent. Kirk Douglas werd in de pers een 'seksueel roofdier' en 'jouw mogelijke moordenaar' genoemd. Dexter en Lynn kregen samen drie dochters en Dexter overleed op 7 mei 2007. Hij is gecremeerd en zijn as is op zee verstrooid.

Schrijver: Sir Joanan Rutgers
12 december 2021


Geplaatst in de categorie: idool

5.0 met 1 stemmen 62Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)