Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Hoog spel van boze mannen

De boze veteraan Joe Biden zegt heel zelfbeheerst en kloekmoedig dat Vladimir Poetin met geen enkel kernwapen voor de dag moet komen, want dan breekt er volgens hem een Armageddon uit. Mocht Poetin werkelijk zo stijfkoppig en onvermurwbaar zijn, dat hij toch een nucleair wapen gaat inzetten, dan zal de NAVO hoogstwaarschijnlijk eerst nog met 'gewoon' wapentuig terugslaan, maar dan wel met een groot effect. Achter deze machtsstrijd op hoog niveau schuilen allemaal stupide, kortzichtige, door lage driften aangestuurde, opgeblazen ego's, zowel aan de kant van Poetin als de kant van Biden/Zelensky/de NAVO. Net als tijdens een veiling overbieden de topspelers elkaar keer op keer en gunnen ze de ander geen overwinning. Er wordt met steeds groter geschut gedreigd, terwijl men achter de coulissen een geheime koers met de meest tactische zetten volgt. Wij als onschuldige toeschouwers worden via de media misleid, want wij denken dat de hoge pieten het spel allemaal via de media uitspelen, maar daar vergissen wij ons in, de media is onderdeel van de schijnveiligheid, die de massa wil kalmeren en in bedwang houden. De grote massa, die vrede wil, is veel groter dan de boze massa, die oorlog wil, maar die laatste massa lijkt vooralsnog aan de touwtjes te trekken. Het is tijd voor anarchisme, nihilisme en revolutie als het om die boze massa gaat.

Het zou mooi zijn als we Poetin en Zelensky persoonlijk tegen elkaar zouden kunnen laten vechten, maar dat soort eervolle één-op-één gevechten kwamen in een ver verleden nog voor, tegenwoordig blijven de opperhoofden laf op een verre afstand van elkaar en hanteren ze elektronische gevechtsmiddelen. 'Two Tribes' van Frankie Goes To Hollywood is inmiddels een utopie. Ieder geestelijk gezond mens is tegen massavernietigingswapens/kernbommen, maar Poetin niet, wat hem tekent. En er zijn meer Poetinnen om hem heen, die dezelfde mening hebben en net zo krankzinnig en gefrustreerd zijn. De boze mannen op deze wereld (ook in o.a. China, Noord- en Zuid-Korea) snakken naar nog meer negatieve aandacht en creëren bloedige oorlogen. Zij volgen de doodsdriften en zelfvernietigingskrachten in zichzelf, waarbij zij ook onschuldigen in hun val meetrekken. Anderen moeten hun bitterheid ook smaken. Die intentie komt voort uit pure zelfhaat. Er is hen nooit geleerd hoe zij werkelijk van zichzelf kunnen houden en zij zijn de weg naar (zelf)liefde steeds verder kwijtgeraakt. De nu 70-jarige bejaarde Poetin kan de handdoek beter in de ring gooien, dan zelfgemaakte 'vijanden' de stuipen op het lijf jagen. Hij zou in wezen bang van zichzelf moeten zijn en tot bedaren moeten komen en zoals de Finse premier Sanna Marin terecht opmerkt 'uit Oekraïne vertrekken'.

Blufpoker. Opa Biden kan er ook wat van met zijn Armageddon en bevestigen dat Poetin niet bluft. Het was de evangelist Johannes, die op Patmos visioenen over de eindtijd kreeg, maar die Johannes was onder invloed van zware drugs en andere high-maak-methoden, die omschreef de oerangsten van het collectieve on(der)bewuste en kreeg daardoor al gauw bijval. Armageddon zou aan de wederkomst van Christus Jezus vooraf gaan en bepaalde christelijke stromingen gebruikten die eindtijdangst om zieltjes te winnen. Zo claimen de Jehova's nog steeds dat correct levende Jehova-getuigen bij de uitverkorenen gaan horen, die de eindtijd overleven. Het christelijk-gestoorde Amerika reageert ook via dit aangeleerde archetype, wat inhaakt op het zo verderfelijke dualisme, wat opdoemt uit het Oude Testament. Het zijn niet alleen boze mannen, die een wereldgevaar vormen, want er zijn ook genoeg boze vrouwen, die meestal via hun yang-kant reageren. Het is het Vrouwelijke (de yin-kant), die de macht op aarde moet krijgen, zeker binnen de topposities van regeringen en de belangrijkste wereldorganisaties. De yang-krachten falen en richten alleen maar onheil, destructie en (massa)moord aan. De vrije wereld wacht op vrouwen als Elisa Namaste en velen zoals haar. Bekijk mijn FB-vriendinnen maar eens, dat soort vrouwen; Gaia-goedgezinde, liefdevolle, paranormaal begaafde, hoogsensitieve, Reiki-bekwame, energie helende lichtwerkers. Maar eerst weg met al die valse, corrupte, hypocriete, oudbakken, zinloze, totaal overbodige 'leiders'! (-)

Schrijver: Sir Joanan Rutgers
7 oktober 2022


Geplaatst in de categorie: actualiteit

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 53Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)