Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

TIJD VOOR TRANSFORMATIE

Tijd nemen voor bezinning en daarmee bewustzijn en verandering. De mens komt er niet meer onderuit. Lees Maarten Oversier en overpeins en herinner u wat u nu eigenlijk kwam doen op aard. Het leven heeft u alle hoeken van zijn kamers laten zien. Gaskamers, rouw- en regiekamers, wacht en- lerarenkamers, bediende- en directiekamers, kinderkamers, voorkamers, achterkamers en nog vele andere soorten kamers. Daarnaast heeft het leven u ook feestzalen, balzalen, gymzalen, toneelzalen en spiegelzalen, tentoonstellingszalen, concertzalen en bibliotheek- en studiezalen getoond hoop ik. Heeft het u laten schateren en schreien net zoals het dat uw voorouders liet. Wat is daarvoor nodig? Rust en stilte, twee dingen die velen zijn ontwend dan wel vergeten.
Het is van groot belang iets over uw ouders, grootouders en overgrootouders te weten en goed te luisteren naar de gevleugelde woorden, anekdotes en steeds op familiebijeenkomsten opduikende zelfde, sterke verhalen om erachter te komen hoe het komt dat u bent zoals u bent en waarom er soms niet te plaatsen dingen op uw pad komen. Het heeft alles te maken met eigen karma, familiekarma en zelfs dat van de continenten. Maar eerst beperken we ons tot het karma van families en wat voorouders ons meegaven in ons DNA. Wat wij van hun erfden aan pijn en trauma’s die zij niet verwerkten tijdens hun aardse bestaan.
Als wij ons eigen leed goed doorvoelen en ons er niet tegen verzetten, dan kunnen wij ons ook in dat van hun inleven en slaan we twee vliegen in één klap. We verwerken eigen en andermans karma! Tot in alle dimensies die er zijn.
Reïncarnatie
Over reïncarnatie kunnen wij nog heel wat opsteken van zeer jonge kinderen. Zo verraste mij ooit mijn oudste kleindochter door op hooguit driejarige leeftijd te vertellen dat ik al veel vaker haar oma was geweest. Toen ik het mijn dochter zei, hoorde ik dat zij tegenover haar had verkondigd haar al vele malen als moeder te hebben gekozen.
Wonderlijk en veelzeggend als je denkt aan het karma van families. Mijn verwanten hebben als groep altijd een beetje behoedzaam in de schaduw gestaan kreeg ik ooit te horen van een kenner op het gebied van dit soort zaken. Ik kon me dat toen al wel voorstellen. Bescheiden en opkijkend tegen hogere klassen.
Ik meende rond mijn vijfendertigste me te moeten bevrijden van de benauwdheden waaronder vrouwen als mijn oma’s en sommige tantes hadden geleden. Hun droom te willen verwezenlijken, eeuwenoude schakels te verbreken. Weg te gaan uit onbevredigende relaties en mij en hen aldus wat te verlossen. Ik had de moed en de kans waaraan het hen ontbrak! Dat de theorie lichter was dan de praktijk bleek al snel.
De vijfde dimensie
We zijn vanuit de vierde dimensie op weg naar de vijfde. De vierde kunnen we zien als een voorportaal volgens Maureen St. Germain. (5d expert) Om in de 5e dimensie te komen hoeven we slechts hoger te gaan trillen. Totaal zijn er wel vijftien dimensies
De 3e en 4e dimensie staan bol van tegenstellingen en heftige emoties, in de vijfde heerst eenheid en vervalt de dualiteit. Je kijkt meer vanuit hart en mededogen. Je ontdekt dat negatieve dingen en mensen een hele lage vibratie (zieVilna.nl) Door de verhoogde frequenties kun je grieperig voelen, hoofdpijn en hartkloppingen krijgen. De mens ontpopt en transformeert daardoor of transformeert en ontpopt.

De term Ascensie.
Ascensie is een verhoogde staat van trilling. Een soort poort in de tijd, waar we doorheen moeten. Celstructuren veranderen en ziel, lichaam en geest oftewel lagere, hogere en etherische lagen versmelten. (Jacqueline Lammerts) Ascensie is het klimmen naar een hogere staat van bewustzijn. (Danielle Stotijn) In de vierde dimensie ontdek je dat veiligheid een illusie is en beslis je, klim ik door of val ik terug naar de voet van de berg en naar schijnveiligheid. In de vijfde dimensie is het IK een illusie en heersen eenheidsbewustzijn en non-dualiteit. De weg naar deze staat van zijn is er één vol valkuilen, hoofdbrekens, een gevoel afgescheiden te zijn van alles en iedereen en agressie. Een lange of een korte weg, dat is voor ieder anders. Zijn we er eenmaal, dan is daar de liefde. Het begrip voor elkaar. Een hemels gevoel. Een universele liefde. Verbondenheid. Een kennismaking met en een weet hebben van een nog veel hogere dimensie. Die van een gelukzaligheid die maar weinigen zich nu al voor kunnen stellen. Ik prijs me gelukkig dat ik ervoer hoe dat voelt.
De vijfde dimensie
Om de vijfde dimensie te bereiken zullen we bepaalde 'offers’ moeten brengen. Dienen we minder op social media te vertoeven, zullen we gedwongen zijn onze mobiele telefoons vaker uit te zetten, evenals de televisie en stilte en rust te zoeken. Om daar te luisteren naar wat ons te doen staat. Ons bewust te worden van de staat waarin ons bewustzijn verkeert. Om dan eigen karma en dat van ons voorgeslacht in te lossen.

Schrijver: Anneke Haasnoot, 17 maart 2023


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.3 met 3 stemmen 72Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)