Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Ontferm U ...... vijanden...

16 maart 2020 schreef Ton Hettema onder mijn beschouwing, getiteld STRIJDBIJL van 15 maart 2020, het volgende:

Lam Gods, dat de zonden van de mensheid wegneemt, Ontferm U over ons en onze vijanden...Prima, misschien wel volledig (mee) eens, maar niet als geen schuldbekentenis is gedaan. Zodra die schuldbekentenis is uitgesproken, dus heeft geklonken, ben ik geenszins tegen. Schuld bekennen, is ook niets voor lafaards; veel lafaards liegen, daar zij zich anders geenszins staande kunnen houden in deze maatschappij. Dat anderen het slachtoffer kunnen worden of zijn van hun leugens interesseert ze niet, zijn zij zich niet eens bewust daar zij al heel veel moeite moeten doen zich staande te houden, terwijl zij weten dat zij uiteindelijk tegen hun wil toch ten onder gaan; dit is inmiddels, waarschijnlijk al enige tijd geleden, feit geworden. 'Losers' als zij leggen uiteindelijk toch het loodje, niet daar zij dit willen, maar slechts aangezien zij dit niet tegen kunnen houden. Zij hebben iedereen voorgelogen, inclusief de Kantonrechter. Dat lef hadden zij wel. Ze hadden ook niet anders gekund, aangezien de waarheid onderweg is de/hun leugen te vloeren...
Zoals ik eerder heb geschreven, heeft de rechter, die zonder hard bewijs zat - er waren geen bandopnames - het uiteindelijk op verstoorde arbeidsverhoudingen gegooid.

10 jaar heb ik mij, ondanks ziekte, voor deze werkgever ingezet. Inmiddels werk ik al weer (heel) ruim 12,5 jaar, daadwerkelijk inmiddels zo goed als 16 jaar voor een werkgever die ook internationaal, d.w.z. in dit geval Europees, 'voet aan de wal heeft'. Een bedrijf dat liegt noch bedriegt en waarbinnen iedereen eerlijk en fair, in oprechtheid met elkaar omgaat. In het hiervoor door mij beschreven bedrijf, alwaar ik mij 10 jaar heb ingezet, werkt het voor wat betreft de zogenaamd hogere echelons precies tegenovergesteld.

Kunnen zij niets aan doen, hun IQ is nou eenmaal feilbaar. onderhevig aan, vatbaar voor dwaling en vergissing, maar een grove schande blijft het. Vooral als de LEUGEN heeft GEREGEERD...!

Schrijver: Annejan Kuperus
22 augustus 2023


Geplaatst in de categorie: werk

3.5 met 2 stemmen 245Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)