Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Door valsaards geruïneerd

(voor Clemens Georg Arvay (1980 - 2023))

Jij bent geboren op 22 juli 1980 in Graz, Oostenrijk. Jij volgde een stage als boekbinder en een avondbaccalaureaat. Vervolgens studeerde jij landschapsecologie aan de Universiteit van Graz op Universitätsplatz 31, gesticht op 1 januari 1585 door aartshertog Karel II van Binnen-Oostenrijk. Jij behaalde de graad van Bachelor of Technical Sciences. Volgens de geograaf Carl Theodor Troll vertegenwoordigt landschapsecologie de studie van het hele complexe samenspel tussen biotische gemeenschappen en hun omgevingsomstandigheden dat heerst in een bepaald deel van het landschap.

In 2007 behaalde jij een master in Toegepaste Plantenwetenschappen aan de Universiteit voor Natuurlijke Hulpbronnen en Levenswetenschappen in Wenen, met het hoofdgebouw aan de Gregor-Mendel-Strasse 33. Boven de ingang staat 'Universität für Bodenkultur'. Mogelijk kreeg jij les van de landbouwkundige/plantenkweker Peter Ruckenbauer (1939 - 2019). In de Universiteit van Tulln an der Donau (Fachhochschule Wiener Neustadt) leidde Peter het Interuniversitair Onderzoeksinstituut voor Landbouwbiotechnologie. Jij schreef jouw masterscriptie over levensonderhoud in Oostenrijk aan het Instituut voor Tuinbouw.

In 2010 en 2011 werkte jij als kwaliteitsmanager voor het biologische merk 'Back to the Origin' van de Oostenrijkse supermarktketen Hofer KG. In 2011 was jij kort in dienst bij de Oostenrijkse milieubeschermingsorganisatie Global 2000. onderdeel van Friends of the Earth International. In 2011 verscheen jouw eerste boek 'Vrucht groenten. Oude variëteiten en bijzondere soorten herontdekt.'

Vanaf 2012 werkte jij uitsluitend als freelance non-fictieschrijver. In 2012 verscheen 'De grote organische grap. Hoe de voedingsbedrijven ons bij de neus nemen.'
In 2013 verschenen 'Eten of sterven. Hoe we de honger naar macht van de voedselbedrijven kunnen breken en onszelf beter kunnen voeden.' én 'Vaarwel, land van melk en honing! De kunst van het weglaten.', samen met de cabaretier/acteur Roland Düringer.
In 2014 verscheen 'Help, onze voeding is gestandaardiseerd! Hoe EU-bureaucraten en de industrie ons vertellen wat we moeten verbouwen en eten.'
In 2015 verscheen 'Het biofilie-effect. Genezing uit het bos.', met een voorwoord van de non-fictieschrijver/esotericus Ruediger Dahlke.
Jij behandelde de positieve effecten van planten, bomen en dieren op het menselijk immuunsysteem. Jij was voor regionale, kleinschalige landbouw en tegen industriële landbouw. Jij was lid van het Forum Science & Environment, in 1985 gesticht door de zoöloog Rupert Riedl.
In 2016 verschenen 'Met Mariya-bier: de biofilietraining. Fitness uit het bos.' en 'De helende code van de natuur. Ontdek de verborgen krachten van planten en dieren.'.
In 2018 verscheen 'Biofilie in de stad. Hoe we de helende kracht van de natuur naar onze steden brengen.', met een voorwoord van de neurobioloog/schrijver Gerald Hüther. Gerald is tegen het huidige, Duitse, slechte, te inefficiënte schoolsysteem en de schoolplicht. Hij is voor een universeel basisinkomen.

In 2019 verschenen 'Met de bomen groeien we de lucht in. Autistische kinderen ondersteunen met de helende kracht van het bos.' en 'Pompoen en pompoenpitolie: variëteiten, teelt, genot.', met de pompoenpitolie-expert/beeldend therapeut Theresia Fastian en de uitgever/hoofdredactrice bij Stocker Verlag Irmtraud Weishaupt-Orthofer.
In 2020 verscheen 'Dat kan beter. Hoe de vernietiging van het milieu de Corona-pandemie veroorzaakte en waarom ecologische geneeskunde onze redding is.', met een voorwoord van de wetenschappen/arts Andreas Christian Sönnichsen.
In 2021 verscheen 'Coronavaccins: redding of risico?', in 2022 'De natuurlijke geschiedenis van het immuunsysteem.' en in 2023 'Zelfvoorziening in de toekomst: een gids voor een zelfvoorzienend leven.', met Alessandra Moog.

Jouw vriendin Alessandra woonde 8 jaar als kunstenares en dropout in Ecuador, Peru en Bolivia. Ze werkte op biologische boerderijen in Peru en Spanje. Ze is in januari 2921 afgestudeerd aan de Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn en zij werkt bij Permakultur-Design, zij is schrijfster bij Bastei Lübbe, lerares Yoga en Meditatie en redactrice bij de Bonner Umwelt Zeitung. Een ex-vriendin van jou is de freelance journalist/fotografe Brigitte Sommer, die in Hanau woont. Zij werkt bij Wolfschutz Deutschland en Menschen für Wölfe.

In maart 2021 begon jij met een doctoraalstudie aan het Instituut voor Biologie van de Universiteit van Graz. Jouw geplande onderwerp was de invloed van Zwitserse dennenbossen op het immuunsysteem. Op 18 februari 2023 heb jij zelfdoding gepleegd. Jij werd 42 jaar. Jouw ontzielde lichaam is aan de voet van de klif bij de ruïnes Türkensturz, Gleissenfeld, gevonden. Dat is bij Scheiblingkirchen-Thernberg. Jij hebt een zoon. Jij hebt een afscheidsbrief geschreven.
In de tijd voor jouw zelfdoding kwam een liefdesrelatie van jou tot een tragisch einde. Jij werd door de media, via internet en door links-extremistische (dierenrechten)activisten aangevallen en beschuldigd. Er was een meerjarige laster- en haatcampagne op Wikipedia tegen jou. Jij werd online en in de realiteit op een zeer gemene wijze gepest, vervolgd en geïntimideerd. Jij leed lange tijd onder de laster van vijandige kwaadsprekers. Vele keren was jij in tranen en machteloos om de onterechte en kwaadaardige beschuldigingen en leugens. Jij volgde een intramurale GGZ-behandeling, waar jij een paar dagen voor jouw zelfdoding bent ontslagen.

Schrijver: Sir Joanan Rutgers
9 november 2023


Geplaatst in de categorie: idool

4.0 met 1 stemmen 68Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)