Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Britney Jean Spears - Slumber Party ft. Tinashe

Jij bent geboren als Britney Jean Spears op 2 december 1981 in McComb en jij woonde in Kentwood, Louisiana, 40 kilometer vanaf McComb, waar jij naar school ging. Jouw vader is James Parnell Spears, geboren op 6 juni 1952 in Kentwood. Hij was een lasser bij oliemaatschappijen en later had hij een sportbedrijf bij jullie huis. Naast fitnesstrainer was hij ook een zware alcoholist. Jouw moeder is Lynne Irene Bridges (1955, Magnolia), een lerares en een kinderopvangeigenares, samen met jouw tante Sandra. Jouw broer Bryan James is geboren op 19 april 1977 in McComb en hij is film- en televisieproducent. Jouw zus Jamie Lynn Marie Spears is geboren op 4 april 1991 in McComb en zij is een actrice en zangeres. Zij lijdt aan angsten, depressie en een obsessief-compulsieve stoornis. Jouw nicht Laura Lynne, de dochter van tante Sandra, was ook jouw hartsvriendin.

Jouw knappe overgrootmoeder Lexie Pierce was een bikkel en maakte zich steevast op. Jij sliep geregeld naast haar, maar na een auto-ongeluk met haar mocht jij niet meer bij haar komen. Jouw oma van vaderskant Emma Jean Spears werd door haar man June mishandeld. In 1958 verloor zij een baby van 3 dagen. June stuurde haar naar het Southeast Louisiana Hospital in Mandeville, een gesticht, waar zij lithium kreeg. In 1966 pleegde Emma zelfdoding met een geweer op het graf van haar overleden zoontje. Zij werd 31 jaar. June was een politie-agent en hij had 10 kinderen bij 3 vrouwen. Zijn tweede vrouw stuurde hij ook naar het gesticht in Mandeville. Hij heeft een dochter van hem seksueel misbruikt van haar 11-de tot haar 16-de, toen zij van huis wegliep. Jouw andere oma was Lilian (Lily) Portell uit Londen, die ontwikkeld, verfijnd en modieus was. Haar man Barney Bridges was een veehouder. Opa Barney is door een auto-ongeluk overleden.

Jouw vader had een kwade dronk en hij was extreem kwaadaardig. Hij was koel, gemeen en roekeloos tegen jou en hij zweepte Bryan op om in de sport (basketbal) tot het uiterste te presteren. Bryan kreeg een ernstig ongeluk met een quad, waardoor hij helemaal in het gips kwam te liggen. Jij was zeer close met Bryan en jij sliep geruime tijd bij hem, totdat jouw moeder dat verbood. Wanneer jouw vader stomdronken was, schreeuwde jouw moeder aan één stuk door tegen hem. Jij had meer last van dat woedende geschreeuw van jouw moeder dan van jouw stilgevallen, dronken vader. Jij zong in het kerkkoor, jij danste en jij turnde in Covington. Op jouw 4-de zong jij 'What Child Is This?' tijdens een kerstfeest op de kinderopvang van jouw moeder en tante Sandra. Op jouw 9-de ben jij bij een talentenbureau in Manhattan ingeschreven. Op jouw 10-de figureerde jij in het tv-programma 'Star Search'. In het Players Theatre in NYC speelde jij Tina Denmark in de musical 'Ruthless!' en jij studeerde aan de protestantse Parklane Academy op 1115 Parklane Road in McComb, net als Bryan en Jamie Lynn. Jij kwam bij de Mickey Mouse Club terecht, waarbij jij jouw kleedkamer met de actrice/popzangeres Christina Maria Aguilera deelde. Jij raakte bevriend met de acteur/zanger Justin Randall Timberlake. Oma Lillian overleed in een zwembad.

Op jouw 13-de rookte jij Virginia Slims, net als jouw moeder, en dronk jij alcoholische drankjes met jouw moeder. Jij werd op jouw 13-de ontmaagd door een 17-jarige vriend van Bryan. Op jouw 15-de kreeg jij een platencontract bij Jive Records. Op jouw 16-de verscheen de single '... Baby One More Time' en op 12 januari 1999 verscheen jouw debuutalbum '... Baby One More Time', met o.a. 'From The Bottom Of My Broken Heart'. In 2001 verscheen jouw album 'Oops!... I Did It Again' en in 2001 'Britney'. Jij had een liefdesrelatie met Justin Timberlake en jij speelde o.a. in de film 'Crossroads' uit 2002. Jamie Lynn speelde daar ook in mee. In 2002 eindigde na 3 jaar jouw relatie met Justin. Justin bedroog jou herhaaldelijk en jij had hem met de danser Wade Robson bedrogen. Justin haalde jou over om een abortus te ondergaan. Na de breuk met Justin kreeg jij een burn-out en een Adderall-verslaving. In 2003 verscheen 'In the Zone', met o.a. 'Everytime'. In januari 2004 trouwde jij in Las Vegas met Jason Allen Alexander, wat na 55 uren voorbij was. Op 6 oktober 2004 trouwde jij met de danser Kevin Earl Federline, met wie jij twee zonen kreeg; op 14 september 2005 in het Santa Monica UCLA Medical Center Sean Preston en op 12 september 2006 in Los Angeles Jayden James. In januari 2007 overleed tante Sandra Bridges door eierstokkanker.

Jij leed o.a. aan een postpartumdepressie en in februari 2007 werd jij in een drugsrehabilitatiecentrum en andere behandelcentra opgenomen. Jij hebt jouw hoofd kaalgeschoren en jij hebt een paparazzo met een paraplu aangevallen. In 2007 verscheen 'Black-out', met o.a. 'Gimme More' en 'Piece of Me'. In oktober 2007 verloor jij de voogdij over jouw zonen en in december 2007 kreeg jij een relatie met de paparazzo Adnam Ghalib. In januari 2008 werd jij in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles opgenomen en daarna 5 dagen op de psychiatrische afdeling van het Ronald Reagan UCLA Medical Center. Jij kreeg een relatie met jouw agent Jason Trawick en later met het model/de acteur/fitnesstrainer Sam Asghari, geboren op 3 maart 1994 in Teheran. In 2008 verscheen 'Circus', met o.a. 'If U Seek Amy' en 'Womanizer'. Jouw vader werd jouw curator en hij bepaalde jouw leven. Hij werd daardoor multimiljonair. In 2011 verscheen 'Femme Fatale', met o.a. 'Till the World Ends' en 'Hold It Against Me'. In december 2011 ben jij met Jason Trawick verloofd, wat in januari 2013 werd verbroken. In 2013 verscheen 'Britney Jean', met o.a. 'Alien', 'Work Bitch', 'Perfume' en 'Chillin' with You', met Jamie Lynn. Tot augustus 2014 had je een relatie met David Lucado en tot juni 2015 met de tv-producent/regisseur Charles Duncan Ebersol. In 2016 verscheen 'Glory', met o.a. 'Private Show' en 'Slumber Party'. De biseksuele zangeres/actrice/danseres Tinashe Jorgensen Kachingwe is geboren op 6 februari 1993 in Lexington, Kentucky.

In maart 2019 zat jij in een psychiatrisch ziekenhuis. Jij had 2 weken een seksuele affaire met de acteur Colin James Farrell. In september 2021 ben jij met Sam Asghari verloofd en in mei 2022 kreeg jij een miskraam. Op 9 juni 2022 zijn jullie in jouw huis in Thousand Oaks getrouwd. Jullie verhuisden naar een nieuw herenhuis in Calabasas, wat 11,8 miljoen dollar kostte. Op 16 augustus 2023 zijn Sam en jij gescheiden. Uit 'The Woman In Me' (2023) van jou: 'Op de dag dat de curatele werd opgeheven, kwamen er veel emoties boven: schrik, opluchting, verrukking, verdriet en vreugde. Ik voelde me verraden door mijn vader en helaas ook door de rest van de familie. Mijn zusje en ik hadden steun bij elkaar kunnen zoeken, maar dat is helaas niet gebeurd. Terwijl ik de curatele aanvocht, met alle media-aandacht die erbij kwam kijken, schreef zij een boek om er een slaatje uit te slaan. Het stond vol met smeuïge, kwetsende en ongeloofwaardige verhalen over mij. Ik was diep teleurgesteld.' 'Ze zal altijd mijn zusje blijven en ik hou van haar en haar mooie gezinnetje. Ik wens haar absoluut het beste na alles wat ze heeft meegemaakt - een tienerzwangerschap, een scheiding, het bijna dodelijke ongeluk van haar dochter. Ze heeft wel eens verteld over de pijn van het opgroeien in mijn schaduw. Ik doe mijn best om compassie te voelen in plaats van woede, voor haar en voor iedereen die me heeft gekwetst. Dat valt niet mee.' 'De man die me als kind angst had ingeboezemd en me als volwassene in zijn macht had gehad, die meer dan wie ook mijn zelfvertrouwen had ondermijnd, had niets meer te vertellen over mijn leven. Ik ben dankbaar dat mijn vader geen onderdeel meer uitmaakt van mijn leven. Ik hoef niet bang meer voor hem te zijn.' 'Dertien jaar lang mocht ik niet eten wat ik wilde, niet autorijden, niet mijn geld besteden zoals ik zelf wilde, geen alcohol drinken, en zelfs geen koffie. De vrijheid om te doen wat ik wil, heeft me mijn vrouw-zijn teruggegeven. Nu ik in de veertig ben, voelt het alsof ik van alles voor het eerst moet uitproberen. Als of de volwassen vrouw in mij heel lang ondergeduwd is geweest.'

Schrijver: Sir Joanan Rutgers
5 december 2023


Geplaatst in de categorie: idool

5.0 met 2 stemmen 70Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)