Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Mensen, die dagelijks demente bejaarden wassen, aankleden en liefdevol verzorgen, verdienen een pluim. Ze verrichten hun werk in stilte en worden er slecht voor betaald, maar toch kunnen hun inzet en toewijding nooit genoeg worden gewaardeerd!

Schrijver: Tom Poes, 20 augustus 2009


Geplaatst in de categorie: ziekte

4.4 met 5 stemmen 167Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Tom Poes
Datum:
24 augustus 2009
Fred, omdat je in de thuiszorg werkt, verdien jij ook een pluim. De managers in die branche verdienen vaak tonnen per jaar en maken er meestal een zootje van, terwijl het echte werk moet worden opgeknapt door mensen die maar een fractie verdienen van die riante topsalarissen en excessieve vertrekbonussen.
Mijn moeder is jarenlang verzorgd door ziekenverzorgers van thuiszorg en ik moet eerlijk zeggen dat zij altijd geweldig hun best voor haar hebben gedaan. Niets dan lof!

Outsider, je hebt gelijk dat er méér groepen zijn die meer waardering verdienen, maar ik heb de ziekenverzorgers eruit gelicht omdat er altijd zoveel kritiek is op verpleeghuizen e.d. Als je ziet onder welke omstandigheden zij hun werk moeten doen, kun je alleen maar respect voor hen opbrengen. Al die zorgmanagers mogen ze er wat mij betreft wel direct uitschoppen. Dat is weer een zorg minder, nietwaar.
Naam:
Fred
Datum:
22 augustus 2009
Helemaal mee eens, ik zit al een tijdje in de thuiszorg, maar zonder de alfahulp en de mantelzorg redt de mens het niet. Ik doe slechts wat ik kan.....
Naam:
Outsider
Datum:
21 augustus 2009
Dat is zeker waar, maar verdienen een bouwvakker of een fabrieksarbeider of eigenlijk iedereen die zijn (vaak onprettige) werk met inzet en toewijding doet niet net zo veel waardering?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)