Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Geert Wilders is de man die de ware belichaming vormt van de VOC-mentaliteit. In het verkiezingsprogramma voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2006 staat doodleuk dat de PVV streeft naar een 'Nieuwe Gouden Eeuw'. Onder zijn leiding zullen oude tijden herleven, want net als in de 17e eeuw worden niet-westerse volkeren door zijn piratenclub uitsluitend beoordeeld op hun economisch nut voor Nederland.

Schrijver: Theo_Dosius, 1 oktober 2009


Geplaatst in de categorie: moraal

5.0 met 3 stemmen 186Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Theo_Dosius
Datum:
4 oktober 2009
Het grappige van die PVV-ers is dat ze anderen van intolerantie en demonisering beschuldigen, terwijl ze zelf niets anders doen dan het criminaliseren en stigmatiseren van moslims en niet-westerse allochtonen.
Naam:
gluupje
Datum:
3 oktober 2009
Sommige mensen herkennen sarcasme als ze het zien, integratie de andere kant op.
Naam:
Theo_Dosius
Datum:
2 oktober 2009
Met Wilders aan het roer keert Nederland inderdaad terug naar de 17e eeuw. Misschien komt er dan nog wel een tweede 'Tocht naar Chatham', zodat hij lekker wraak kan nemen voor de weigering van de Britten om hem afgelopen februari toe te laten voor de vertoning van zijn filmpje.

Ook die tweede tocht wordt een doorslaand succes, wat ik je brom, want die Britten hadden daar natuurlijk nóóit rekening mee gehouden.
Ik wist dat je zou happen, en daarom had ik alvast een schilderijtje laten plaatsen van de Royal Charles, het vlaggenschip van de Engelse vloot, dat in juni 1667 door de Nederlandse marine o.l.v. Michiel de Ruyter werd geënterd.
Ik dacht trouwens dat je zo'n vreselijke hekel had aan 'oude politiek'. Dat blijkt dus reuze mee te vallen :-)
Naam:
gluupje
Datum:
2 oktober 2009
Dat zou mooi zijn, aangezien de vermaledijde opponenten van de PVV enige honderden jaren achterlopen. Komt het toch allemaal nog goed.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)