Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Geert Wilders noemt ontwikkelingshulp een linkse hobby.
Ik noem het een verplichting tegenover al die mensen die mede dankzij de extreem egoïstische economie van het Westen in bittere armoede leven of zelfs kreperen van de honger.

Schrijver: Theo_Dosius, 21 oktober 2009


Geplaatst in de categorie: economie

4.3 met 10 stemmen 133Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Jeannette
Datum:
24 oktober 2009
Wie slechts uit politieke, werk beluste of economische reden 'zijn naasten' helpt, is minder 'mens' te noemen dan zij die het slechts uit linkse hobby doen. Hobby is een liefhebberij te noemen, terwijl het overige voortkomt uit wellust en op zich niets met 'liefde' te maken heeft.
Naam:
Theo_Dosius
Datum:
22 oktober 2009
Gluupje, je bent al lang het stadium gepasseerd waarop er nog op een serieuze manier met jou kan worden gediscussiëerd. Verdiep je voor de aardigheid maar eens in boeken over de wereldbank en het IMF, dan zullen de schellen je van je totaal verblinde ogen vallen.
Naam:
gluupje
Datum:
22 oktober 2009
Het was een linkse hobby, via de melkflescapsules in de jaren vijftig spaarden kinderen op de lagere school een steuntje in de rug voor heeroom. Nu is die (zogenaamde) hulp een complete bedrijfstak geworden, en die bedruipt voornamelijk zichzelf. Geert is nog mild in het benoemen, ik zeg 'tuig van de richel'.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)