Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
gluupje
Datum:
26 november 2009
Nog eenmaal dan, ook al had ik beloofd van niet. Als moslims de nieuwe Joden zijn, dan zou de infrastructuur van de Gazastrook en de Westbank nu niet zo'n puinhoop zijn. Dan zouden er in die gebieden citrusgaarden zijn, een woestenij omgetoverd in de Tuin van Eden. Geen zelfgeknutselde raketten met koppen vol schroeven en spijkers, geen slachtofferrol. Als moeder zorgen voor je kinderen terwijl manlief de vruchten plukt voor export naar een begrijpend Europa. Maar ja, zolang er bussen ontploffen in Tel Aviv, kan er van vrede geen sprake zijn.
Naam:
Theo_Dosius
Datum:
26 november 2009
Dag Fred,
Zoals je had kunnen weten - maar natuurlijk niet wilt weten, omdat het niet in je kraam te pas komt - is het aantal moslims in Nederland de afgelopen jaren niet toegenomen, maar zelfs licht afgenomen. Zie daarvoor het CBS-rapport "Religie in de 21-ste eeuw".
Ik heb nog geen exacte cijfers gezien hoe het daarmee staat in de rest van Europa, maar door de steeds strengere immigratiewetgeving is het niet aannemelijk dat het aantal moslims daar sterk zal toenemen.
Je bent gewoon dom, Joop, omdat je je niet op de hoogte stelt van feiten die iedereen zou kunnen weten. Met mensen die extreem bevoordoordeeld zijn ga ik niet meer in gesprek.
Naam:
Joop
Datum:
25 november 2009
Tijdens de Arabische overheersing van Spanje werden joden in islamitische geschriften "apen" genoemd en christenen "varkens en honden".
Kun je nagaan wat er straks in Eurabië met jou en mij gebeurt, Theo.
Weg met je christelijke naïviteit, technisch gesproken kan het nu nog, het is nog niet te laat...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)