Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Deze maand is uit een nieuw onderzoek naar voren gekomen wat al diverse keren eerder was vastgesteld, nl. dat antidepressiva bij mensen met een milde of een matige depressie niet of nauwelijks werken. Toch worden ze nog steeds in enorme aantallen voorgeschreven, ook bij mensen die niet ernstig depressief zijn.
Daaruit kan maar één conclusie worden getrokken: de gezondheidszorg wordt door en door verziekt door commerciële belangen, zowel van artsen als van de farmaceutische industrie.

Zie ook http://www.iocob.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=2475&Itemid=108

Schrijver: Theo_Dosius, 9 januari 2010


Geplaatst in de categorie: moraal

3.0 met 3 stemmen 520Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Theo_Dosius
Datum:
10 januari 2010
Exact, Heleen, het is gewoon bangmakerij. Artsen krijgen snoepreisjes aangeboden door farmaceutische bedrijven en volgen 'nascholingscursussen', waar onbeschaamd reclame wordt gemaakt voor geneesmiddelen. Iedereen in die branche verdient aan het leveren van die troep, terwijl de patiënten er niet beter van worden, maar juist slechter door de bijwerkingen ervan.
Naam:
Heleen
Datum:
9 januari 2010
Gebaseerd op bangmakerij, zie de Mexicaanse griep, miljoenen vaccins aangeschaft. Uiteindelijk eiste deze ziekte minder slachtoffers dan de, gebruikelijke, jaarlijkse griepgolf.
Bayer c.s. lachen in hun vuistje.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)